Ermua 14.07.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Witam Posiadam kiosk który ma wystające deski dachowe poza płaszczyznę ściany o 13 cm. No to nie mogę przymocować na uchwytach do rynny 80 ( nie wielka ) do ściany, bo woda nie będzie wpadała do miski rynny. Są jakieś inteligentne sposoby na odsunięcie uchwytów od ściany, aby można je było zamocować i woda by dobrze wpływała do rynny? Poprzednio zrobiłem klocki w kształcie litery T, gdzie wystające wąsy przymocowałem do ściany, a do czoła zamocowałem uchwyt do rynny, ale jakoś nie specjalnie do mnie to przemawiało, bo nie było za pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.07.2014 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Pisze trochę niezrozumiałe. Są dwa rodzaje haków rynnowych: doczołowe gdy jest deska okapowa i dokrokwiowe gdy jej nie ma. Dalej to kwestia wykonania okapu no i zasadnicza czym jest lub ma być kryty dach? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 20.07.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Przykręć od spodu łatę np 5x5 w odległości 3 cm od krawędzi. Do niej pionowo deskę czołową gr, 3cm i już masz do czego kręcić haki doczołowe. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staly bywalec 20.07.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Podłączę się pod temat z trochę innym pytaniem, ktore rynny lepsze? Plastikowe czy metalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuznajdziesz.pl 25.07.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 To odwieczny dylemat. Nie jednoznacznej ma odpowiedzi, ale poczytaj tutaj, może znajdziesz choć część odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin MG 30.07.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Może zastosowanie listew mocujacych haki PCV pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 05.10.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 a jak z ich wytrzymaloscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts