Jaro Biel 15.07.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Witam!Planuję wymianę okien w moim domu.Znalazłem firmę składokien.pl z Bykowa pod Wrocławiem.Ich oferta jest,jak na razie najbardziej atrakcyjna.Ponieważ wymagają 40% zaliczki,a to kwota niebagatelna zacząłem szperać w necie,by znaleźć jakieś opinie o tej firmie.Firma działa od półtora roku.Jest dobrze spozycjonowana,dużo stron o tematyce budowlanej o niej wspomina,ma niezłą stronę internetową,profil na FB,filmik reklamowy na YT.Ale żadnych opinii...Może ktoś ją zna,może coś na jej temat powiedzieć?Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 15.07.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Taaaaa... Warszawiak zamawia okna na wymianę w firmie spod Wrocławia . . . .ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 15.07.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 CCC - to moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.07.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Jaro, jak szukasz auta to też uważasz, że im tańszy tym bardziej atrakcyjny? Okno są jak każdy inny produkt - możesz kupić coś na pułap najtańszy, korzystny lub znakomity. Jak masło, jak telewizor, wędka, rower.. A nawet więcej - okno będzie dobre, gdy zostanie prawidlowo zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 15.07.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 DRUTEX jest najtańszy. Wczoraj z 10 ciężarówek minąłem z oknami tej firmy. Cała Polska kupuje okna Drutex _za nimi już Chiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 15.07.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Są tańsi niż Drutex. Ale rzeczywiście jeżdżąc po Polsce ich ciężarówki są wszędzie, zwłaszcza na A1 (ostatnio mijałem ich ok 20-tu). Dobroplastu teraz już tak nie widać. Klienci chyba uwierzyli w reklamę "najlepszych okien" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro Biel 16.07.2014 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 (edytowane) Oni dali mi najlepszą ofertę.Możesz polecić jakąś firmę w mazowieckim>budżet mam dość ograniczony,więc każde 1000pln ma znaczenie?P.S. Wysłałem do Drutexu zapytanie o wstępną wycenę. Edytowane 16 Lipca 2014 przez Jaro Biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts