danielek89 15.07.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa połączenia wkładu kominkowego + granit. Mieszkam na Podlasiu znalazłem firmę wykonująca obłożenia z granitu "Msg Granit". Czy granit nie przeszkadza w oddawaniu ciepła do otoczenia ? Chcę się zdecydować na taką opcje jak na zdjęciu poniżej. Czekam na wasze sugestie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANIEL SIS 16.07.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Rozumiem, że chcesz kominek z " ciepłymi ścianami"? Granit jak najbardziej nadaje się do takiej opcji. Osobiście polecam tę firmę bo ją znam i miałem kilka razy przyjemność korzystać z jej usług w zakresie przygotowywania materiału z kamienia na kominki chociażby. Z tego co pamiętam firma ta nie robiła usług monterskich przy kominkach ( może coś się zmieniło ) dlatego proponuję poszukać doświadczonego kominkarza i z nim wykonać zabudowę albo pod jego nadzorem. Poza tym przy tego typu kominkach oprócz efektu wizualnego potrzebne jest doświadczenie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielek89 16.07.2014 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Na dniach wybieram się do ich firmy i wypytam o szczegóły. Być może będą posiadali wiedzę na temat dobrego fachowca, który się tym zajmuje. Realizacje na ich stronie naprawdę wyglądają obiecująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts