Kwadrad 15.07.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Witajcie, Planujemy zamontować na ścianie w kuchni matowy Lacobel i tu pytanie - jak się sprawdza ten mat - czy ktoś montował u siebie i ma doświadczenie? W internecie dużo opinii o tym, że pęka przy kuchence gazowej - czy to prawda? U mnie w mieście dostępny jest tylko Lacobel w wersji 4mm i w dodatku nie jest hartowany - powinienem się obawiać? Dziękuje za podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 26.11.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Witajcie, Planujemy zamontować na ścianie w kuchni matowy Lacobel i tu pytanie - jak się sprawdza ten mat - czy ktoś montował u siebie i ma doświadczenie? W internecie dużo opinii o tym, że pęka przy kuchence gazowej - czy to prawda? U mnie w mieście dostępny jest tylko Lacobel w wersji 4mm i w dodatku nie jest hartowany - powinienem się obawiać? Dziękuje za podpowiedzi! ja mam taki lacobel matowy i nie polecam ze względu na trudne czyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowy 20.01.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 ja mam taki lacobel matowy i nie polecam ze względu na trudne czyszczenie Widocznie nie został prawidłowo dobrany i zamontowany. Jesli chodzi o uzyskanie efektu szkła matowego opcji jest co najmniej kilka. Można je uzyskać np dzięki laminowaniu folią matową, piaskowaniu lub zastosowaniu szkła lakierowanego z powłoką SAFE. Przy kuchenkach zwłaszcza gazowych polecane jest szkło hartowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwadrad 20.01.2015 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Zamontowałem biały matowy i jestem bardzo zadowolony, może czasem doczyszczenie zabrudzeń jest bardziej czasochłonne ale za to nie ma jakichkolwiek smug, nic się nie odbija i ogólnie wizualnie moim zdaniem dużo lepiej się prezentuje niż standardowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CentrumSzkla.eu 02.07.2019 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 CześćO wytrzymałości szkła lacobel informacje opisaliśmy tu, jeżeli ktoś jeszcze ma ochotę można zajrzeć.Co do dostępności -zgadza się, możliwe że nie w każdym mieście są dostępne większe grubości lacobelu , dodatkowo sprawę komplikuje, że ma być on w wersji satynowej. Oczywiście mamy alternatywę dla tego szkła:stirthepot: Jesteście ciekawi? Zajrzyjcie do nas:welcome:Zadawajcie pytania, dodawajcie komentarze, a jeżeli uważacie że nie mamy racji również podzielcie się z nami tą informacją.Pozdrawiamy serdecznie wszystkich czytających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts