Delicjanka 15.07.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Witam, za dwa tygodnie muszę dokonać wyboru koloru kuchni, mam problem, pomysłów wiele, mąż narzeka ze to nie tamto nie (jemu sie podobają kuchnie w kolorze drewnianym) zawsze chciałam mieć białą kuchnie na wysoki połysk, niestety moje marzenie trochę legło w gruzach ($) i postanowiłam że, zrobimy tylko górę w białym połysku, a reszta w macie. No i tu jest problem -nie mam pojęcia, może faktycznie ten kolor drewniany, myślałam również nad szarym, grafitem. Słupki również będą w macie (chyba że 4 szafki jeszcze zrobię w połysku, tam gdzie piekarnik(ale nie wiem czy to jest dobry pomysł i czy to bedzie dobrze wyglądało). Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 15.07.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Zamień miejscami lodówkę i piekarnik a będzie zachowana prawidłowa kolejność rozmieszczenia sprzętów. Ewentualnie jeszcze przesuń zlew w prawo żeby między nim a płytą był więszy kawałek blatu - nie wiem jakie są wymiary kuchni ale miejsce chyba jest. Ja nie lubię jak płyta i zlew "tłoczą" się w jednym kącie, zwłaszcza jeśli zlew jest z ociekaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts