tomekatomek 15.07.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) Jakiej blachy użyć na obróbki kominów i inne elementy dachu - aluminium czy stal ? Edytowane 15 Lipca 2014 przez tomekatomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 15.07.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Hmmmm... blaszana obórka? Jakbyś jeszcze napisał swoją drogą z czego ten dach... może by kto doradził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 15.07.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Dach z dachówki ceramicznej. Obórka poprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piciek 16.07.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ja mam pasy nadrynnowe (i to jest jedyna obróbka przy mojej dachówce cementowej) z aluminium. Do blachodachówki już mam stalowe. Takie mi zaproponował dostawca materiałów na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts