toudi100 15.07.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 WitamPosiadam alarm satel ca-10 z manipulatorem KLCD. Gdy go uzbrajam (0 # ) to na manipulatorze wyświetla się odliczanie czasu na wyjście. Zastanawia mnie czy da się też tak ustawić żeby podczas wejścia manipulator odliczal czas na wejście czyli czas na załączenie hasła ? bo teraz wyświetla się tylko 'czuwanie' ?. Drugie jakie mam pytanie to co oznacza naruszenie wejścia? u mnie po naciśnięciu guzika w lewo (czyli obok 6 ) pokazuje naruszone wejścia i tam wygląda jakby wszystkie wejścia były naruszone (chyba 12 a mam tylko 3czujki podpięte).Nie wiem czy to jest tego wina ale przy uzbrajaniu standardowym kodem (HASŁO #) słychać tylko trzy piknięcia i nic się nie dzieje a alarm się nie uzbraja. A przy szybkim uzbrojeniu QUICKARM (0#) wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts