Karolina65 16.07.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam, Mam od jakiegoś czasu problem ze sporej wielkości zaciekiem w piwnicy. Prawdopodobnie musiał pojawic się jakiś przeciek z rur, ponieważ gdy kupowaliśmy z mężem dom 1,5 roku temu piwnica była idealnie sucha. Próbowaliśmy walczyć z zaciekiem na własną rękę, ale bezskutecznie więc szukamy dobrej i względnie taniej ekipy, która by się mogła tym tematem zająć. Najlepiej z Krakowa lub okolic. Z góry dzięki za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luxray 16.07.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Jeśli chodzi o osuszanie i eliminację przecieków to z własnego doświadczenia polecam Ci http://hydroizolacje.pro . W marcu tego roku eliminowali mi zagrzybienie w pomieszczeniu i robili uszczelnianie, bo mój balkon był podziurawiony jak ser szwajcarski. Wzięli niewiele i szybko uporali się z robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 16.07.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Co za subtelna reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubakotelon 17.07.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Tak, jak pisze Luxray, najlepiej rozejrzeć się za jakąś firmą. Miałem problem z wilgocią i lekkim zagrzybieniem w domu (ponad 100-letni budynek). Skorzystałem z usług firmy znanej w trójmieście i jestem bardzo zadowolony z rezultatów. Panowie najpierw wybadali stan pokoju, a potem dobrali odpowiednią metodę. Nie zapłaciłem dużo, a robotę wykonali starannie. Z tego, co wiem ta firma ma kilka oddziałów w Polsce, więc można łatwo sprawdzić. Firma nazywa się DRY-POL. Pozdrawiam i życzę pomyślności w walce z problemem Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts