kale 17.07.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Podłączyłem baterię wannową taką jak z linka http://www.ferro.pl/produkt-bateria-wannowa-scienna-4424-BAG1.html Ferro Algeo Bag1 Mam następujący problem:Przy maksymalnym odchyleniu czyli puszczeniu maksymalnego strumienia na kran niemożliwe jest przełączenie na prysznic. Nie da się żadną siłą podnieść się tego przełącznika prysznic/kran. Jest to możliwe dopiero po zmniejszeniu strumienia/ciśnienia. Czy ktoś z was wie czy jest to taki urok tej baterii czy też usterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.07.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Spróbuj trochę odkręcić ten cycek, który przełącza kran na prysznic. POwinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kale 17.07.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Popróbuję, jeśli ta opcja zawiedzie to raczej stawiać, że to tak ma być czy bateria uszkodzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 17.07.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Mamy identyczny problem z baterią wannową zupełnie innej firmy. Cholery można dostać i naprawdę nie wiem, co jest przyczyną tych blokad. Myślę, że powinieneś reklamować. Ja gdzieś posiałam rachunek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kale 18.07.2014 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Mamy identyczny problem z baterią wannową zupełnie innej firmy. Cholery można dostać i naprawdę nie wiem, co jest przyczyną tych blokad. Myślę, że powinieneś reklamować. Ja gdzieś posiałam rachunek :/ Witam przekręcenie tego 'cycka' nic nie daje. Napisałem @ do producenta baterii. Stwierdził on, że przy dużym ciśnieniu takie zjawisko może występować... Tylko, że możliwość przełączenia jest działa na naprawdę niskim strumieniu. Dla tej baterii to chyba normalne ciśnienie jest już za duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts