Witek. 31.05.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Hej, poniżej dwa rzuty poddasza. Wersja BWersja C Prośba jest taka, abyście ocenili, który jest lepszy (chodzi o SALONIK i pokój DZIECIĘCY). Ocena ma być jak najbardziej SUBIEKTYWNA. Wiem, że najlepiej byłoby to najpierw zobaczyć, a potem podzielić, ale niestety muszę do jutra zrobić projekt instalacji elektrycznej, a układ pomieszczeń ma w tym przypadku kluczowe znaczenie. Dzięki, pozdrawiam Witek.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 31.05.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Jestem zwolenniczką prostych kształtów, dlatego bardziej mi odpowiada wersja "c". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 31.05.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Ja "B" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 31.05.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Tez postawie na B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 31.05.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Wersja B, bo skoro to ma byc pokój dla dwojga dzieco łatwo można odizolować biurka od siebie - bedą miały spokój w nauce . Taki niekonwencjonalny pokój tworzy wiele aneksów, zakamarków - dzieci to lubią. A salonik jest regularny w kształcie - co z kolei lubia dorosli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 31.05.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Wwiola, a ja jestem stara baba i tez uwielbiam takie aneksy i akamarki, a jak to się sprząta super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 31.05.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Eee tam Aleksandryta , zaraz stara. W zyciu nie widziałam "starej baby". , kobieta może być tylko w jesieni zycia, ale sądząc po twoich postach to Ty masz jakieś hmmm maksymalnie 20 lat Piekna i młoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 31.05.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Eee.. no tego ale i tak lubię zakamarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts