kosciel 31.05.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Proszę o korektę mojego sposobu myślenia:Z pieniedzy wycofanych z Kasy Mieszkaniowej mam się rozliczyć w US. Z kredytu mam się rozliczyć w banku - zatem mogę skopiować te same faktury i zanieść do obu tych instytucji to samo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 01.06.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 takie właśnie rozwiązanie zaproponowano mi w banku. Ale pieniądze z kredytu wypłacili od razu i do tej pory nikt z banku się nie upomniał o jakiekolwiek faktury - założyli, że i tak te pieniądze przeznaczymy na budowę, zresztą daliśmy im nasz kosztorys, z którego wynikało, że pieniądze z kredytu stanowią skromną pozycję w wydatkach na naszą budowę Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts