blo 18.07.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 (edytowane) Witam! Zabieramy się za poważną przebudowę 54 mieszkania w kamienicy. Wysokość do sufitu to 3 metry, wszystkie ściany oprócz centralnie ulokowanego komina mogą być przesunięte. Chcielibyśmy mieć duży pokój dzienny z aneksem kuchennym oraz dwie sypialnie. Wielkość łazienki nam nie przeszkadza i jesteśmy gotowi jej nie ruszać. W obecnym kształcie mieszkanie zupełnie nam nie odpowiada głównie z powodu gigantycznego korytarza. Jesteśmy bardzo ciekawi waszych propozycji. Edytowane 19 Lipca 2014 przez blo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciasteczek11 19.07.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Nie jestem pewny, czy to aby dobry pomysł, ale zawsze można pomniejszyć pomieszczenie 1 i następnie podzielić hall na 2 mniejsze części. Trudna sprawa ogólnie =/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 19.07.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Ile osób będzie mieszkać i czy jest możliwość przeniesienia kuchni...........?Moje propozycjehttp://static.pokazywarka.pl/i/3090858/317192/5yt6767.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blo 19.07.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Mają mieszkać narazie dwie osoby, w perspektywie trzy Możliwości przeniesienia kuchni są ograniczone. Pion znajduje się rejonie dziwnego trójkąta w hallu. Więc kuchnia może się przemieszczać na prawo i lewo od obecnej łazienki - propozycja 1 jest jedyną wykonalną. Zapomniałem wspomnieć, że pomieszczenie 1 ma dostęp do balkonu więc jest preferowane jako salon. Sami rozważamy przewrócenie ścian hallu i powiększenie pomieszczenia 1 kosztem pomieszczenia 2, tylko jak to pogodzić z kominem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 19.07.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 http://static.pokazywarka.pl/i/3091679/903730/dv4uyt8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts