Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje kominkowe

pestka56

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja wiem co to jest, tylko zastanawiam się czy podać link, skoro ktoś się tu w taki nieelegancki, podstępny sposób, nie przyznając się, że jest przestawicielem (jedynym w PL), reklamuje :sick: No, żeby jeszcze potrafił wstawić duże zdjęcie :no:

W każdym razie mogę Ci, Ktototaki, powiedzieć, że to żadna z tych firm wymienionych przez Ciebie. Info mogę Tobie i zainteresowanym Zdunom przesłać na priv, żeby oszczędzić szukania.

• 1 month później...
Forest, tak mnie zainteresowałeś, że musiałam przyjrzeć się dokładniej ;)

Podpiszę się pod obiema wypowiedziami, Panowie. Obaj macie rację.

Powtórka tego co już w tym wątku było na zachętę:

[ATTACH=CONFIG]324076[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]324077[/ATTACH]

Ahhhh Pestko!! Kusisz tymi kominkami :cool: Cały czas myślę o tych czerownych kaflach u mnie w domu.... :D Może w końcu uda mi się przekonać męża!

• 4 weeks później...

Dawno mnie tu nie było. Czas jest moim wrogiem ostatnio. Jak nie siedzę urobiona w ogrodzie, to łamię paznokcie przy domowych pracach ;) Najlepiej byłoby sklonować każdy dzień.

Na dodatek technicy od forum coś napsocili i muszę wklejać zdjęcia pojedynczo. Upierdliwość maksymalna :p

Dziś trochę pomysłów na kombinacje kominek + biblioteka. Coraz mniej czytamy, a przecież kominek, ciepło ognia nieodparcie kojarzy się z tą intelektualną rozrywką.

Myślałam, że będę mieć kłopot ze znalezieniem zdjęć do tego tematu, a tu proszę w samym tylko podręcznym archiwum mam ponad 30 sztuk :wiggle:

modern-fireplace-with-library-cabinet-wall.jpg

05072013123110.jpg

FIREPLACES-Imperfect-Interiors-Beth-Dadswell-Dulwich-London-Photography-by-Leanne-Dixon-Remodeli.jpg

FIREPLACES-Villa Rapala-tausta1.jpg

FIREPLACES-State-Street-Townhouse-06.jpg

Jako zaprzysięgły wróg telewizora w salonie polecam powszechnej uwadze to piękne rozwiązanie :yes:

[ATTACH=CONFIG]330926[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]330927[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]330928[/ATTACH]

Bardzo chętnie poznam tajniki techniczne tego rozwiązania :) Gdzie kratki dolne, gdzie górne, gdzie wyjście spalin do komina itd.