Kejt_R 18.10.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Hehe, byłam sprytna i sama na to wpadłam Chciałam Tylko wspomóc Twoją dbałość o perfekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.10.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Wczoraj ze znajomymi BYŁAM W 2 SALONACH KOMINKOWYCH, tzw. salonach powinnam dodać. Jeden prowadzi pan, który przedstawił się nam jako zdun z 20-letnim doświadczeniem. Drugie miejsce to salon firmowy, a raczej wystawa jednego producenta, gdzie obsługujący nie miał zielonego pojęcia jakie wkłady i akcesoria ma na stanie. Nie ma nic do opowiadania, bo nie odpowiedział na żadne pytanie bez zaglądania do katalogu. Zdun z pierwszego „salonu” miał do zaoferowania wkład Dovre, jeden Bef, kilka z Kratek i jeden piecyk w obudowie steatytowej. Pytany o inne propozycje nie umiał nic zaproponować. W sumie było mu obojętne gdzie i jaki kominek będzie obudowywał. Nie zadał ani jednego pytania o dom, komin, wielkość pomieszczenia. Nie zaproponował wizyty w celu obejrzenia miejsca. „Państwo sobie wybiorą wkład, wyślę mailem wycenę i możemy umówić się na montaż za 3 tygodnie.” Szczęka mi opadła, skuliłam się w sobie i tylko pilnowałam, żeby czegoś nie powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.10.2015 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Pestka, dlatego miał czas za 3 tygodnie... Ja we wrześniu przyjmowałem na styczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 27.10.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 a tu taka realizacja kominkahttp://regalia.eu/s,154,stara-deska-jasnobrazowa-wypalona-przez-slonce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 28.10.2015 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 a tu taka realizacja kominka http://regalia.eu/s,154,stara-deska-jasnobrazowa-wypalona-przez-slonce.html Ryzykowna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2015 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Bardzo piękne jest takie drewno, jak je nazywają, wypalone słońcem Problem wydaje mi się polega tu też na tym kto tę obudowę wykonał i jak zrobiono cały środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 28.10.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Witam.Ja bym, nie szczypiąc się opisał to tak ... idiota zaprojektował, drugi idiota wykonał ...Trochę to dziwi, bo na 20-tu cm wokół paleniska, zamarkować imitację takiej deski z betonu pokrytego stiukiem identycznie wyglądającym jak reszta drewna na tym kominku, żadną sztuką nie jest ... tudzież wymyślenie ładnego i pasującego obramowania z innego materiału wokół wkładu ...Nawet biorąc pod uwagę że jest to wkład z płaszczem wodnym.Kiepska pod względem technicznym jest też reszta zabudowy - brak jakiegokolwiek dostępu do śrubunków na wkładzie i elementów wymagających okresowej kontroli.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 28.10.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 mebelkom i TV nie będzie za ciepło? kratki są tak dobrze ukryte czy po prostu ich nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Na bocznej ścianie na samej górze jest coś co może być kratką i na dole jest podłużna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Specjalnie dla Nk seria kominków postawionych w centrum pomieszczenia, gdzie komin jest posadowiony nad wkładem, albo przynajmniej można sądzić, że takie rozwiązanie jest prawdopodobne. Nk wprawdzie jest zainteresowany kominkiem z akumulacją, ale akumulację także można bardzo różnie zabudować i dobry Zdun przyjmie takie nie tuzinkowe, odpowiedzialne zadanie na pewno z przyjemnością. Zdjęcia, które wstawiam warte są też obejrzenia i zastanowienia pod innym niż użytkowa funkcja kominka. Warto pamiętać, że kominek może i powinien być w domu „wisienką na torcie”, dopełnieniem wnętrza, elementem decydującym o rozkładzie i funkcji części pomieszczenia. Edytowane 9 Listopada 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 09.11.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Pestko, firanki wymiatają ! )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 09.11.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Pestko, firanki wymiatają ! )) Wino (młode) ją oszołomiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) To były powtórki z tego co już w tym wątku pokazywałam. Teraz kolej na nowości: Edytowane 9 Listopada 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2015 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts