Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje kominkowe

pestka56

Recommended Posts

Pestuś, wrzucę ciemną ścianę, ale nie umiem dużych fotek zamieszczać. Zrobisz z tym coś? ;)

Wyedytuj ten swój post. kliknij 2x lewym klawiszem myszki na fotkę. Pojawi się okienko i tam wybierz opcję powiększenia (ja robię „full”). Nie zapomnij zatwierdzić :)

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wyedytuj ten swój post. kliknij 2x lewym klawiszem myszki na fotkę. Pojawi się okienko i tam wybierz opcję powiększenia (ja robię „full”). Nie zapomnij zatwierdzić :)

Próbowałam już :bash: W edycji, tej prostej, jak i zaawansowanej nie widać obrazka :( Jest tylko "zarządzaj załącznikami", a tam nic o wielkości.. Fotka z kompa, to może dlatego?

Próbowałam już :bash: W edycji, tej prostej, jak i zaawansowanej nie widać obrazka :( Jest tylko "zarządzaj załącznikami", a tam nic o wielkości.. Fotka z kompa, to może dlatego?

Ja nie mogę nic z Twoim postem zrobić, z żadnym, który nie jest mój.

Wstawię tu lekcję obrazkową później, bo teraz koty mnie oblazły głodne :p

Czesi mają świetne pomysły jeśli chodzi o domy jednorodzinne. Uwielbiam ich projekty. Zaraz grzebnę w tej stronniczce i może uda mi się wyciągnąć pliki lepszej jakości.

34_img-trendv10cp.jpg34_img-trendv14.jpg

34_img-trend8.jpg

Edytowane przez pestka56

Powiększanie zdjęć w poście

Jeśli jest to stary post, edytuj go:

Screen shot 1.jpg

Kliknij 2 razy na fotkę, którą chcesz powiększyćScreen shot 2.jpg

Pojawi się okno dialogowe.

Wybierz opcję i zatwierdź

Screen shot 3.jpg

GOTOWE - pamiętaj i zapisz zmiany.

Wszystko robisz tak samo w nowym poście zanim go wyślesz. Tylko nie musisz edytować. Po prostu klikasz na fotkę :)

Nauczył mnie Autorus :)

Tomkowa, ja mam Apple od zarania moich komputerowych dziejów i PeCety to niezupełnie moja bajka. Skoro ja widzę tę opcję i działa, to musi być taka możliwość na innych komputerach. Najczęściej jest tak, że programiści nie biorą pod uwagę Macintoshy, bo większość pracuje na PC.

Popróbuj tu w wątku, za którymś razem Ci się uda :)

Witam.

Czesi mają świetne pomysły jeśli chodzi o domy jednorodzinne. Uwielbiam ich projekty.

Pestka ... te zdjęcia projektów i aranżacji, które wkleiłaś są fotomontażami, w które jeden z czeskich producentów wkładów kominkowych "włożył" swoje produkty ... :D

Pozdrawiam.

Forest, jest jeszcze gorzej, bo to są renderingi projektów ;) ale obudowy są czarne :)

Jednak sama strona tego Czecha nie powala ofertą.

W ogóle jeśli chodzi o pokazanie jak prezentują się wkłady we wnętrzach przeszukanie czeskich pomysłów w necie mnie zawiodło. Za to trafiłam dzięki temu przypadkiem na francuskie kominki. Pokażę je jutro, ale mam od razu pytanie do forumowych zdunów – co możecie powiedzieć o systemie Polyflam?

Witam.

To się nazywa "forestflamm" ...

IMG_3662 - Kopia.jpg

i można to zrobić na każdym kominku otwartym, jak ma się ... równie otwarty umysł ... :D

To samo można osiągnąć zwykłym, klasycznym "rumfordem" ... ale ten wymaga dużej kultury jego użytkowania i suchego drewna, których to jest deficyt w naszym kraju ...

Nie mniej jednak Francuzi potrafili zrobić swego czasu majstersztyk - potrafili wmówić ludziom że nawet jak nie chcą mieć wkładu kominkowego to i tak muszą kupić coś na jego kształt i podobieństwo ...

Pozdrawiam.

Forest, jest jeszcze gorzej, bo to są renderingi projektów ;) ale obudowy są czarne :)

Jednak sama strona tego Czecha nie powala ofertą.

W ogóle jeśli chodzi o pokazanie jak prezentują się wkłady we wnętrzach przeszukanie czeskich pomysłów w necie mnie zawiodło. Za to trafiłam dzięki temu przypadkiem na francuskie kominki. Pokażę je jutro, ale mam od razu pytanie do forumowych zdunów – co możecie powiedzieć o systemie Polyflam?

To raczej nie system. To rzemiosło - kultura budowania kominków w 400-letniej nieprzerwanej zaborami tradycji. A Polak wiadomo...spojrzy i powie : phi! Ja umie lepsze...:cool: