pestka56 30.07.2014 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Pestuś, wrzucę ciemną ścianę, ale nie umiem dużych fotek zamieszczać. Zrobisz z tym coś? Wyedytuj ten swój post. kliknij 2x lewym klawiszem myszki na fotkę. Pojawi się okienko i tam wybierz opcję powiększenia (ja robię „full”). Nie zapomnij zatwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.07.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wyedytuj ten swój post. kliknij 2x lewym klawiszem myszki na fotkę. Pojawi się okienko i tam wybierz opcję powiększenia (ja robię „full”). Nie zapomnij zatwierdzić Próbowałam już W edycji, tej prostej, jak i zaawansowanej nie widać obrazka Jest tylko "zarządzaj załącznikami", a tam nic o wielkości.. Fotka z kompa, to może dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.07.2014 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Czarno to widzę.... No, masz Trynd taki jest, że czarny we wnętrzach jest na topie designu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.07.2014 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Próbowałam już W edycji, tej prostej, jak i zaawansowanej nie widać obrazka Jest tylko "zarządzaj załącznikami", a tam nic o wielkości.. Fotka z kompa, to może dlatego? Ja nie mogę nic z Twoim postem zrobić, z żadnym, który nie jest mój. Wstawię tu lekcję obrazkową później, bo teraz koty mnie oblazły głodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 30.07.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Pestko dorzucę kilka pomysłów do Twojego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.07.2014 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 (edytowane) Czesi mają świetne pomysły jeśli chodzi o domy jednorodzinne. Uwielbiam ich projekty. Zaraz grzebnę w tej stronniczce i może uda mi się wyciągnąć pliki lepszej jakości. Edytowane 30 Lipca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.07.2014 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Powiększanie zdjęć w poście Jeśli jest to stary post, edytuj go: Kliknij 2 razy na fotkę, którą chcesz powiększyć Pojawi się okno dialogowe. Wybierz opcję i zatwierdź GOTOWE - pamiętaj i zapisz zmiany. Wszystko robisz tak samo w nowym poście zanim go wyślesz. Tylko nie musisz edytować. Po prostu klikasz na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.07.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Przy wklejaniu zdjęć z dysku komputera przy edycji nie pojawia się fotka, tylko skrót fotki. Pojawia się ona przy edycji zaawansowanej, ale klikanie na nią nic nie daje, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 30.07.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 kilka postów więcej zobowiązuje umiesz lepiej wklejać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.07.2014 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Nauczył mnie Autorus Tomkowa, ja mam Apple od zarania moich komputerowych dziejów i PeCety to niezupełnie moja bajka. Skoro ja widzę tę opcję i działa, to musi być taka możliwość na innych komputerach. Najczęściej jest tak, że programiści nie biorą pod uwagę Macintoshy, bo większość pracuje na PC. Popróbuj tu w wątku, za którymś razem Ci się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 30.07.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam. Czesi mają świetne pomysły jeśli chodzi o domy jednorodzinne. Uwielbiam ich projekty. Pestka ... te zdjęcia projektów i aranżacji, które wkleiłaś są fotomontażami, w które jeden z czeskich producentów wkładów kominkowych "włożył" swoje produkty ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.07.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Forest, jest jeszcze gorzej, bo to są renderingi projektów ale obudowy są czarne Jednak sama strona tego Czecha nie powala ofertą. W ogóle jeśli chodzi o pokazanie jak prezentują się wkłady we wnętrzach przeszukanie czeskich pomysłów w necie mnie zawiodło. Za to trafiłam dzięki temu przypadkiem na francuskie kominki. Pokażę je jutro, ale mam od razu pytanie do forumowych zdunów – co możecie powiedzieć o systemie Polyflam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 30.07.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam. To się nazywa "forestflamm" ... i można to zrobić na każdym kominku otwartym, jak ma się ... równie otwarty umysł ... To samo można osiągnąć zwykłym, klasycznym "rumfordem" ... ale ten wymaga dużej kultury jego użytkowania i suchego drewna, których to jest deficyt w naszym kraju ... Nie mniej jednak Francuzi potrafili zrobić swego czasu majstersztyk - potrafili wmówić ludziom że nawet jak nie chcą mieć wkładu kominkowego to i tak muszą kupić coś na jego kształt i podobieństwo ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 31.07.2014 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Forest, jest jeszcze gorzej, bo to są renderingi projektów ale obudowy są czarne Jednak sama strona tego Czecha nie powala ofertą. W ogóle jeśli chodzi o pokazanie jak prezentują się wkłady we wnętrzach przeszukanie czeskich pomysłów w necie mnie zawiodło. Za to trafiłam dzięki temu przypadkiem na francuskie kominki. Pokażę je jutro, ale mam od razu pytanie do forumowych zdunów – co możecie powiedzieć o systemie Polyflam? To raczej nie system. To rzemiosło - kultura budowania kominków w 400-letniej nieprzerwanej zaborami tradycji. A Polak wiadomo...spojrzy i powie : phi! Ja umie lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 31.07.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam. ... rzekł bym ... Tak samo działające, ale bez zbędnego "nawisu" marketingowego Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.08.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ...][ATTACH=CONFIG]272559[/ATTACH]... matko i córko jakie cudo!! blacha na obudowie! ale odjazd! i teraz nie wiem czy to nie fajniejsze niż beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.08.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 W każdy razie mniej ograne, Karolino Mnie się bardziej podoba, ale chyba dlatego, że mało jest takich. Nie opatrzyły mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 01.08.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam.Dla miłośników "stalówek":http://www.guenter-matten.de/Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.08.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Günter Matten Już kiedyś rozmawialiśmy o tych kominkach na fm, m.in o cenie. Nie pamiętam, czy to przypadkiem nie z Tobą Forest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.08.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Była też dyskusja na temat wykonania obudowy i wkładu użytego w tym kominku HOSTAL, obudowa chromoniklowa Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts