Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Mam pralkę w wyspie, pralka nie jest przeznaczona pod zabudowę więc ciężko wlewa się środki. Podczas planowania usłyszałem od kilku osób "eee to proste, są takie specjalne lejki potrójne do zwykłych pralek w wyspach"... I tak wybraliśmy pralkę i ją zabudowaliśmy. Niestety nie znalazłem takich lejków w internecie. Czy ktoś ma pomysł? Aktualnie najlepiej sprawdza się butelka z dłuuuugą cienką szyjką, ale chciałbym to zmienić.

https://forum.murator.pl/topic/191943-pralka-w-wyspie-pralka-nie-przeznaczona-pod-zabudow%C4%99/

no to trochę późno na takie poszukiwania... było planowanie to można było wtedy takie rzeczy uwzględniać.... jak coś takiego zobaczę to tu wkleję ale szczerze mówiąc nic takiego nigdy nie widziałem ...

Temat w zasadzie już rozwiązany, ale jakby ktoś szukał lejka z długą szyjką, w każdym motoryzacyjnym są taki z elastycznym przewodem.

Kto miał jakiegokolwiek Fiata i próbował nalać płyn do spryskiwacza, wie o czym mówię :D

• 1 month później...
Przyklej do butelki kawałek rurki typu wąż ogrodowy. Jest elastyczny więc łatwe w użyciu i tanie skoro już zabudowałeś pralkę.

Witamy kolejnego spamera.

12 godzin na FM = 33 posty o niczym.