ChriS. 19.07.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Witam, Mam pralkę w wyspie, pralka nie jest przeznaczona pod zabudowę więc ciężko wlewa się środki. Podczas planowania usłyszałem od kilku osób "eee to proste, są takie specjalne lejki potrójne do zwykłych pralek w wyspach"... I tak wybraliśmy pralkę i ją zabudowaliśmy. Niestety nie znalazłem takich lejków w internecie. Czy ktoś ma pomysł? Aktualnie najlepiej sprawdza się butelka z dłuuuugą cienką szyjką, ale chciałbym to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
topa 24.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 no to trochę późno na takie poszukiwania... było planowanie to można było wtedy takie rzeczy uwzględniać.... jak coś takiego zobaczę to tu wkleję ale szczerze mówiąc nic takiego nigdy nie widziałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ChriS. 28.07.2014 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Spoko, znalazłem lejek z długą szyjką i jest super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 28.07.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Temat w zasadzie już rozwiązany, ale jakby ktoś szukał lejka z długą szyjką, w każdym motoryzacyjnym są taki z elastycznym przewodem. Kto miał jakiegokolwiek Fiata i próbował nalać płyn do spryskiwacza, wie o czym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonio 28.07.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 trzeba poszukać coś podobnego do butelki z długą szyjką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 02.09.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Przyklej do butelki kawałek rurki typu wąż ogrodowy. Jest elastyczny więc łatwe w użyciu i tanie skoro już zabudowałeś pralkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 02.09.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Przyklej do butelki kawałek rurki typu wąż ogrodowy. Jest elastyczny więc łatwe w użyciu i tanie skoro już zabudowałeś pralkę. Witamy kolejnego spamera. 12 godzin na FM = 33 posty o niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts