anulla1986 22.04.2015 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Witam sąsiadeczkę znalazłam i ja twoje forum prześledziłam już całe i muszę ci napisać że ładniutki macie ten domek pięknie rośnie w oczach i dużo się już dzieje mam nadzieje że za niedługo mój też ruszy pełną parą Bede podglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 26.04.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Czesć Anulla:lol2: cieszę się że do mnie zaglądnęłaś. U nas chłopaki już zrobili podłogówkę i wyprowadzili pod kaloryfery. Teraz czekamy na powrót ekipy żeby wylali wylewki i wtedy schnięcie nas czeka.Mari u nas w całym domu podłogówka oprócz kotłowni i spiżarni. Dodatkowo kaloryfery w salonie, w pokojach i w wiatrołapie.Zobaczymy jak będzie się to sprawdzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 30.04.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Oj myślałam że sama podłogówka.... Dobrze że macie kaloryfery....jakoś nie wierze w tą nowoczesność że samą podłogówką się ogrzeję dom. Jak będziecie grzać zimą to musisz zdać relację jak wychodzi grzanie podłogówką a kaloryferami:rolleyes: Pokaż nam zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 30.04.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witaj ja odnośnie tej podłogówki w pokojach też podłogówka ?? a co na podłoge ?? panele ?? bo różne opinie słyszałam że panele ciepła tak nie oddają i jestem zmieszana mam zament w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 07.06.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Aniu mamy wszędzie podłogówkę a w salonie i w pokojach panele i ja się nie boję o oddawanie ciepła bo mówią że panele lepiej oddają ciepło niż deska.tak że chyba będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 15.06.2015 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Witajcie po dłuższej przerwie. Widzę że mam spore braki w uzupełnianiu wiadomości. Tak więc: 2 maja zrobione zostały wylewki w calym domu a że byłam wtedy z dziećmi na zawodach to nie mam fotek z prac ale mam efekt finalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 15.06.2015 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Co dalej hydraulicy zamontowali kaloryfery ale mąż zdjął zanim cyknęłam fotki. W pomieszczeniach gospodarczych czyli kotłownia, spiżarka i pralnia położone zostały płytki. Dzisiaj tj. 15.06 zostały zafugowane.Dzisiaj mąż z majstrem obsadzili parapety wewnętrzne z aglomarmuru 2cm tyko nazwa mi teraz wyleciała ale coś z white:D. 2 dni trwały prace z dociepleniem strychu. 15 cm styropianu i na to wylewka. Chłopaki piekli się pod tą blachą bo były straszne upały 11,12 06.Grunt że zrobione:D mój wkład w docieplenie był niewielki bo tylko docinałam styro tam gdzie wychodziły ścinki ale zawsze to coś. Zapomniałam napisac że mamy już podpiętą kanalizację do domku. Teraz jeszcze woda i prąd. Co jeszcze kupilismy 50 tui shmaragd i 30 zostało posadzone a 20 czeka w poczekalni. To jeszcze nie wszytko bo mamy już zamówione plytki i tak na hol, wiatrołap i kuchnia idzie santera beige 45x45 gres szkliwiony. wc to też paradyż kolekcja indigo a łazienka to abrilla ale pomieszana silvia/silvio Nie chcą się ładowac fotki później próbuje Edytowane 15 Czerwca 2015 przez szyszszunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 15.06.2015 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 pralnia kotłownia i spiżarka projet łazienki ale jakosc bardzo kiepska wydruku a do tego to jest foto druku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 15.06.2015 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 a takie plytki do wc Chyba wystarczy na dzisiaj muszę bardziej dbać o wątek bo trasznie dużo się tego nazbierało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 15.06.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Witaj:) Oj tak musisz dbać o wątek...bo ja tu co tydzień zaglądałam a tu cichosza była i to straszna;) Łazienka będzie śliczna:) No my też jesteśmy na etapie parapetów....tylko zewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 16.06.2015 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) To dalej nadrabiam braki. Pokarzę jakie będziemy mieli drzwi zewnętrzne bo jeszcze na nie czekamy a tak wyglądają nasze parapety Edytowane 16 Czerwca 2015 przez szyszszunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 16.06.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Witaj ja przyznaje też zaglądałm chociaż raz w tygodniu i cisza była ale wkońcu cos ruszyło Łazienka ten projekt rewelacyjny bardzo ładne płytki w wc także płytki s:rotfl: super Już macie parapety super prace do przodu idą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 18.06.2015 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 U nas dalej praca wre.chłopaki od wczoraj montują piec w kotłowni chyba jutro zakończą prace.jutro też przychodzi pan do szpachlowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 19.06.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 widzę Szyszunia, że u Ciebie wielkie postępy, gonicie z pracami tak trzymać łazienka zapowiada się rewelacyjnie drzwi zewnętrzne ...piękne, mam takie u siebie w kolorze orzechowych, cały czas się nimi zachwycam, robią niesamowite wrażenie, na pewno nie będziesz żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 28.06.2015 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Izolda faktycznie drzwi są piękne ale niestety nie było mnie jak skończyli montować a jak wróciłam z pracy to panowie od szpachlowania już je zakleili folią i w sumie w całości ich nie widziałam i tym samym nie mam fotki:bash: Ale to nic ponieważ w tym tygodniu na pewno panowie skończą szpachlowanie i wtedy się napatrzę Teraz mała fotorelacja. Tak jak pisalam chlopaki zamontowali nam piec CO zdecydowaliśmy się na pie Defro. Oby się dobrze sprawował [ATTACH=CONFIG]322463[/ATTACH] i tak wygląda miejsce dowodzenia. Pierwsza warstwa szpachli położona w pokojach i na korytarzu. Do tego panowie już zrobili zabudowy KG. A tak na marginesie to mamy super tych panów bo są bardzo dokładni i cały czas coś doradzają i robią małe przeróbki coby nam się jak najlepiej mieszkało. Np nie wiem czemu ubzudarałam sobie żeby drzwi w pokojach otwieraly się w odwrotną stroną ale pan zasugerował żeby to zmienić i przerzucił nam prąd na drugą stronę drzwi i będzie jak trzeba. Jeszcze jedna fajna zmiana w kuchni a mianowicie rozebraliśmy komin który nam nie był w sumie potrzebny a zostały tylko otwory do wentylacji i tym samym zyskałam prawie 30 cm i brak trudności z dopasowywaniem szafek do uskoku. Tak się prezentuje nasz wiatrołap jak się stoi w drzwiach i dalej korytarz i salon.... robi się naprawdę domowo [ATTACH=CONFIG]322462[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 28.06.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 i teraz salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 28.06.2015 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 (edytowane) i kuchnia z kominem i bez i jeszcze jeden pokoik, tak już fajnie bialutko zdjęcia troszkę niewyraźne ale robione komórką. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez szyszszunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 29.06.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Witajcie melduję że dzisiaj już poszła druga warstwa szpachli w salonie. Zabudowa KG też już podszpachlowana. Wygląda to na prawdę fajnie. Dzisiaj miałam pierwszą ekipę do wyceny i pomiaru mebli kuchennych i czekam teraz na projekt i wycenę. Jutro kolejnych może wezwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 29.06.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Witaj no muszę ci przyznać rację robi się u ciebie coraz ładniej i coraz bardziej domowo superrr... korytarz masz bardzo długi i salon duży Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 05.07.2015 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 U nas pan rozpoczął docieranie ścian.już jest pięknie dla mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts