Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gniazdko Szyszuni

Recommended Posts

• Odpowiedzi 236
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

DSC_0709.jpg

Mari koszt tej ściany byl niewielki bo nam robił to znajomy. Masę zrobil ze szpachli i na to najpierw gąbką nakładał zloty werniks potem miejscami srebrny z dodatkiem czarnego pigmentu a na to 2 warstwy srebrnego werniksu. Wszystko z metalicznym połyskiem koszt dla nas to jakieś 150 zl

Edytowane przez szyszszunia

• 2 weeks później...

Witaj szyszunia. Alez mam poslizg! Szukam Cie od kilku dni i nie moglam znalezc, az zobaczylam u gory "twoje posty". No i jestem wreszcie.

Tak szyszuniu, buduje. Obecnie czekamy na fliziarza i pozniej juz bedzie z gorki:). Do konca stycznia musze sie wyprowadzic wiec nawet jak to jeszcze bedzie budowa to .... tez bedzie fajnie;).

A co u Ciebie? Na jakim etapie jestes? Z umywalki jestes zadowolona? Pytam bo tez taka zamowilam ale jej jeszcze nie dostalam.

Eluś bardzo jestem zadowolona z tej umywalki bo jest na niej dużo miejsca a przy rodzinie 4 osobowej to też jest ważne.Fanie się czyści i jest super. Jedyną wadą było to że była krótsza niż podawali wymiary chyba ok 3 cm ale dokładnie nie pamiętam. My mieszkamy od ostatniego października i w sumie większość za nami. Pozdrawiam i powodzenia

• 2 weeks później...

Szyszunia stół jest po prostu :jawdrop::jawdrop::jawdrop: wooow.

ogromniasty :):)ŚLiczny , to na Święta będziesz miała gdzie gości przyjąć :)

Ja na razie dostawiam 2 stoły ;)Kiedyś sobie kupię . Na razie mnie nie stać , ale chciałabym taki ,żeby był nieduży a po rozłożeniu był duży ;)

heheh ale napisałam ;)

Aniu na taki stół jak nasz to na pewno byłoby cię stac bo ja zapłaciłam za niego 900 zl:lol2:

Rozmiar zrobił mi pan na moje życzenie taki jaki chciałam.

Fajnie dziewczyny że wam też się podoba mój stół szczególnie że cena bardzo atrakcyjna a stól jest bardzo masywny i po rozsunięciu nie ma mowy o uginaniu boków.