dnf 20.07.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Posiadam parkiet z drewna Merbau z lakierem nałożonym fabrycznie. Parkiet ma ładny połysk jednak jak się okazało przy użytkowaniu jest bardzo delikatny – wierzchni lakier jest bardzo „miękki” i często robią się na nim wgniecenia i rysy. Szczególnie irytujące są drobne rysy skumulowane obok siebie, które pod światło wyglądają tak jakby parkiet był brudny, co jest bardzo irytujące. Mam pytanie czy są jakieś środki do podług lakierowanych, które mogłyby zniwelować te drobne rysy tak żeby światło się na nich nie załamywało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek82 21.07.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Niestety mam taki sam problem i nie mogę sobie z tym poradzic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts