nanikosz 21.07.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 (edytowane) Część! Chciałbym podwiesić sufit . Będę robił to pierwszy raz i mam nadzieje że zapał będzie miał przełożenie na efektach. Proszę o poradę dotyczącą konstrukcji podwieszenia. Za wnęką (od czerwonej lini) kończy się ściana i nie zabardzo wiem jakiego profila użyć. Czy ma to być profil ścienny - ściany już tam nie ma czy poprzeczny od końca wnęki może jakiś inny. Pozdrawiam Edytowane 21 Lipca 2014 przez nanikosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.07.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Część! Chciałbym podwiesić sufit . Będę robił to pierwszy raz i mam nadzieje że zapał będzie miał przełożenie na efektach. Proszę o poradę dotyczącą konstrukcji podwieszenia. Za wnęką (od czerwonej lini) kończy się ściana i nie zabardzo wiem jakiego profila użyć. Czy ma to być profil ścienny - ściany już tam nie ma czy poprzeczny od końca wnęki może jakiś inny. Pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]270965[/ATTACH] Możesz mi wskazać powierzchnię do podwieszanego sufitu?Konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts