delta9 21.07.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Hej zamontowałem systemową podmurówkę i całkiem nieźle zdaje egzamin jako zabezpiecznie przez napływającą wodą od sąsiada. Kiedy jednak jest ulewa, a u sąsiąda nazbiera się wody pod płotem, ta przecieka przez szczelinę pomiędzy betonową płytą wkopaną w ziemię a betonowym łącznikiem (szczegóły na zdjęciu). Czym najlepiej trwale uszczelnić styk płyty z łącznikiem, tak aby woda nie przepływała? Ważne, aby środek ten był w miarę elastyczny, bo płot zapewne jeszcze trochę "pracuje" w ziemi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 21.07.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Wątpię czy coś takiego znajdziesz - owo trochę potrafi mieć i trzy centy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 22.07.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Ja bym to zasypal piachem i podniosl teren przy ogrodzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delta9 25.07.2014 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Niestety terenu nie mogę podnieść. A co powiecie na klej do plytek, folię w płynie czy coś na bazie żywicy lub gęste ala masy hydroizolacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almarat 26.07.2014 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 powinno sie nadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts