pdw88 22.07.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Witam, muszę zakupić gniazda do odkurzacza. Sprzedawca zadał mi pytanie : Rury białe czy niebieskie? Instalacje mam z rur niebieskich. Zbaraniałem.Czy faktycznie gniazda nie bedą pasowały zamiennie? Jeśli chodzi o płytki to gniazda śa ponoć uniwesalne- pasujaa do kwadratowych i prostokatnych. Proszę o pomoc w wyjaśnienie zagadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 22.07.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Witam, muszę zakupić gniazda do odkurzacza. Sprzedawca zadał mi pytanie : Rury białe czy niebieskie? Instalacje mam z rur niebieskich. Zbaraniałem. Czy faktycznie gniazda nie bedą pasowały zamiennie? Jeśli chodzi o płytki to gniazda śa ponoć uniwesalne- pasujaa do kwadratowych i prostokatnych. Proszę o pomoc w wyjaśnienie zagadki? Na 100% tego pewien nie jestem, ale z tego co wiem to niebieskich rur do swoich instalacji używa Borysowki, a u nich wszystko jest troszkę inne niż u reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts