sensuit 22.07.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Witam Szukam małej w miarę rozsądnej cenowo półokrągłej kabiny prysznicowej z hydromasażem i termostatem.Największy wymiar nie powinien przekroczyć 80 cm (Dusche z serii 6000 odpada - tam największy wymiar to 92 cm).Niestety nie mogę niczego namierzyć.Czy ktoś z forumowiczów może spotkał się z takową gdzieś na sieci. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 19.08.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Przemyśl dobrze ten zakup, sprawdzając dokładnie dostępność serwisu i warunki gwarancji.Ja właśnie załatwiam moduł do kabiny (firma z grupy Porcelanosa) i jeśli się nie uda ściągnąć go z Hiszpanii, kabina kosztująca 15 lat temu prawie 40 tysięcy zł wyląduje na śmietniku. Myślę jednak, że w tym przypadku akurat nie będzie problemu, ale z produktami nie renomowanych producentów może być już różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 01.09.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ostatnio w pewnym supermarkecie była promocja. Zajrzyj do kilku, na pewno znajdziesz to czego potrzebujesz. Ewentualnie pogadaj z kierownikiem to ci załatwi przerzut z innego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 05.10.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 uuu to kiepsko, ale to prawda, trzeba znalezc dobrego producenta i to takiego z ktorym mamy kontakt 24h/7dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts