ghost34 02.05.2016 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Łazienka z drewnianą podłogą robi wrażenie. To naprawdę super połączenie. Kwestie są dwie - musi to być wysokiej jakości drewno i tu raczej z drewna egzotycznego. Druga sprawa to perfekcyjna wentylacja, żebty nadmiar wilgoci nie szkodził drewny. Z drugiej strony, o czym się zapomina, drewnoi na podłodze potrzebuje regularnie trochę wilgoci, żeby odpowiednio pracowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 06.05.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 ja jakoś nie jestem przekonany do drewna w łazience i na przykład w kuchni, a mam takich znajomych, co wszędzie w domu drewno mają. raz że komicznie to wygląa trochę, jak w lesie, dwa jak spadnie garnek cięższy na podłogę drewnianą to kuku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 ja jakoś nie jestem przekonany do drewna w łazience i na przykład w kuchni, a mam takich znajomych, co wszędzie w domu drewno mają. raz że komicznie to wygląa trochę, jak w lesie, dwa jak spadnie garnek cięższy na podłogę drewnianą to kuku jest tia..a peknieta kafelka to lajcik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.05.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 tia..a peknieta kafelka to lajcik.. Oj to przy naszym imprezowaniu kafelki musiałbym skuwać co miesiąc Nie wyobrażam sobie u nas drewna na dolnym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 11.05.2016 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 tia..a peknieta kafelka to lajcik.. no może nie lajcik, ale pękniętą płytkę łatwiej wymienić niż fragment podłogi z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ajk 15.05.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 W jednej łazience mam płytki, w drugiej teak olejowany - postawić gołą stopę na olejowanym drewnie to jak wyjść do ogrodu po wiosennym deszczu - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 no może nie lajcik, ale pękniętą płytkę łatwiej wymienić niż fragment podłogi z drewna jest dokladnie odwrotnie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 W jednej łazience mam płytki, w drugiej teak olejowany - postawić gołą stopę na olejowanym drewnie to jak wyjść do ogrodu po wiosennym deszczu - bezcenne brawo TY:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Oj to przy naszym imprezowaniu kafelki musiałbym skuwać co miesiąc Nie wyobrażam sobie u nas drewna na dolnym poziomie jedna rzecz wyobrazenia druga rzecz praktyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts