martinusix 23.07.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Dzień dobry Chciałbym uzyskać informację na temat zaworu czterodrożnego. A interesuje mnie kwestia dotycząca wpływu zainstalowania tego zaworu na spalanie. w chwili obecnej mam zaisnatlowany zawor trojdrożny na zasilaniu. Chcialbym zainstalowac zawór czterodrogowy aby zwiększyć temperature na powrocie. I czy zwiększenie temperatury na powrocie spowoduje dluższe utrzymywanie zadanej temperatry na piecu a tym samym mniejsze zużycie wegla?? prosze o odpwiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paluszek21 16.11.2016 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 I co? Kombinowałeś coś z tym zaworem? Jaki wynik? Mam podobne sugestie, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts