darek0805 23.07.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Witam wszystkich.Chciałbym zagospodarować poddasze w starym domu drewnianym na podwalinie. Jest to dom blizniak i nie chce zmieniać konstytucji dachu.Jednak mam problem i nie wiem jak wzmocnić ta konstrukcje ponieważ ściany wewnątrz sa popękane wygląda to tak jakby dom osiadal, boję sie również że jak zacznę cokolwiek robic na górze to sufit sie zawali a razem z nim cały dom. Sam nie wiem od czego mam zacząć, czy da sie coś z tym zrobic bez większych problemów. Proszę o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek0805 24.07.2014 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Pomoże mi ktoś...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 24.07.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Witam wszystkich. Chciałbym zagospodarować poddasze w starym domu drewnianym na podwalinie. Jest to dom blizniak i nie chce zmieniać konstytucji dachu. Jednak mam problem i nie wiem jak wzmocnić ta konstrukcje ponieważ ściany wewnątrz sa popękane wygląda to tak jakby dom osiadal, boję sie również że jak zacznę cokolwiek robic na górze to sufit sie zawali a razem z nim cały dom. Sam nie wiem od czego mam zacząć, czy da sie coś z tym zrobic bez większych problemów. Proszę o pomoc!! Pewnie tak będzie. ...musisz wiedzieć w jakim stanie są belki stropowe?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek0805 24.07.2014 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Strop jest zdrowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 25.07.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Wrzuć zdjęcia więźby dachowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek0805 28.07.2014 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 30.07.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ekstrapolując z zamieszczonego zdjęcia - sposób konstrukcji tej budowli - to ty nic przy nim nie ruszaj. Mieszkaj i ciesz się stanem dzisiejszym. Ruszenie czegokolwiek może spowodować nieplanowane ruchy konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts