Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam stemple drewniane, niedu?o, niedrogo, ale...

Recommended Posts

policzyłem dokładnie podpory:

21szt. - 190-195cm

27szt. - 200-204cm

26szt. - 205cm

12szt. - 206-210cm

czyli łącznie około 85 podpór sosnowych użytych jeden raz. Mieszkam w Kuklówce 10km na zachód od Grodziska Mazowieckiego. Odbiór osobisty.

Za kilka/kilkanaście dni będę miał do sprzedania także deski sosnowe, również użyte jeden raz jako szalunek (taras na słupach). Będzie tego jakieś 1,5-2m3. Czekam na propozycje. Pozdrawiam

Pearl

mam też zdemontowane (stare ogrodzenie) słupki/rurki niestety lub stety zalane w środku betonem, długość około 2m i dłuższe (czasem przyspawany jakiś stalowy element do spodu słupka). Są troszkę sfatygowane, ale jak najbardziej nadają się do ponownego użycia jako słupki ogrodzeniowe. Jest tego na oko około 30szt. ....wkrótce zamieszczę odrębne ogłoszenie też i na te słupki. Pozdrawiam

Pearl

• 2 weeks później...

to nie była reakcja na Twój komentarz. Podnoszę po prostu do góry :D

Z drugiej strony znalazłem podkłady kolejowe (które od jakiegoś czasu chcę kupić) około 300km od miejsca zamieszkania. Są prawie 4 razy tańsze niż w mazowieckim. Kłopot w tym, że koszty transportu "wyrównują" jak na razie tę różnicę :( . TANI PRZEWOŹNICY!!! Poszukuję Was!!! Transport z okolic Tarnowa w okolice Grodziska Maz. Ładunek: 5-6 ton.

Pozdrawiam

Pearl

mam zamiar odkupić. Ktoś kupił i chce się ich pozbyć, bo coś mu tam nie pasuje (zmienił plan zagospodarowania ogrodu). Sprzedaje za połowę kwoty, którą zapłacił (u nich jest taniej). Jeśli nie znajdę taniego przewoźnika i z nich zrezygnuję, podzielę się tym kontaktem :wink: .

A na razie będę jak "pies ogrodnika" : "sam nie zje..." :D

Pozdrawiam

Pearl