ARi. 31.05.2004 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Witam Mam pytanko w artykule o nowoczesnej Piwnicy jest w ramce WARTO WIEDZIEĆ: Gdy piwnice mają być dostepne z zewnątrz, trzeba onbiżyć poziom terenu przynajmniej na fragmencie, na którym znajdą sie drzwi wejściowe i schody. Wtedy jednak fundament znajduje sie zbyt płytko- czyli w strefie przemarzania- i konieczne staje sie zabezpieczenie gruntu przylegającego do niego przed przemarzaniem Moje pytanie jest takie czym sie ociepla grunt przy fundamencie tak jak na rysunku było bo to mnie bardzop ciekawi bo taką sytuacje mam właśnie myślałem że dam tylko polbruk wcześniej nie myślałąem o izolacji fundamentów w tym miejscu chodz jednak powinna być Co PORADZI MI REDAKCJA albo Wy drodzy czytelnicy Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.06.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 A ja mam jedna uwage do tego artykulu. Jest tam taki jakby podrozdzial: Zaglebiona czy wyniesiona (czy jakos podobnie) i sa do tego obrazki z plusami i minusami roznych rozwiazan. Moje pytanie brzmi: dlaczego brak tam najpopularniejszego rozwiazania, czyli czesciowego zaglebienia piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 25.06.2004 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Droga redakcjo jakiś komentarz do tego posty jeden już napasaliście tylko został zlikwidowany czy te literki co naklikaliście i ktoś puźniej skomentował coś nie tak w tym było? Pozdrawiam i czekam jak możecie na odpowiedz o ociepleniu fundamentu. ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.07.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Redakcjo - ja tez czekam na odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts