Banderas83 26.07.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Witam. Może zadaję pytanie w nieodpowiednim miejscu, ale nie bardzo wiem gdzie mogę się kogoś poradzić.Staje przed wynajmem mieszkania 98m2 na parterze w kamienicy. Mieszkanie posiada ogrzewanie gazowe etażowe, instalacje wodno-kanalizacyjne i elektryczne nowe, nowe okna plastikowe, nowe drzwi wewnętrzne i zewnętrzne, izolację poziomą oraz ocieplone podłogi.Moje pytanie jest następujące czy dane ogrzewanie w tym przypadku będzie bardzo drogie? Ktoś się orientuje? Z góry dziękujePozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juzef 26.07.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Jeśli wiesz coś więcej, jakie ściany i izolacje, to możesz podliczyć koszty ogrzewania różnymi paliwami, w tym gazem, na CiepłoWłaściwie.pl. Roczny koszt ogrzewania gazem powinien być do 2000zł jeśli faktycznie wszystko dobrze zaizolowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 27.07.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Roczny koszt ogrzewania gazem powinien być do 2000zł jeśli faktycznie wszystko dobrze zaizolowane. Obstawiam, że koszt będzie wyższy - na miejscu zakładającego temat poprosiłbym o udostępnienie przez właściciela rachunków za gaz i energię za ubiegłe lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts