Juskra 28.03.2015 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 wpisałam w gugla płytka jesion i jest spory wybór. Tak jak Tomkowa pisze - jak wybierzesz jedno, to bez problemu powinnaś dobrać drugie. Wtedy połączenie salon/kuchnia nie będzie prawie w ogóle widoczne - uzyskasz piękną jednolitą podłogę i tym bardziej wyeksponujesz patchwork:D trza zrobić wizkę ale co z tym korytarzem ?wzdłuż czy w poprzek? bo pewnie łączenie z salonem to musiałoby być po skosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.03.2015 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Jus, ja mam drewnopodobne w łazience górnej, możesz zajrzeć, mam łączenie z panelami w korytarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 28.03.2015 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Jus, ja mam drewnopodobne w łazience górnej, możesz zajrzeć, mam łączenie z panelami w korytarzu. jus, wrzucam jeszcze raz http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/wymiary_zpsbxotuf9y.jpg i żadnych skosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.03.2015 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 trza zrobić wizkę ale co z tym korytarzem ?wzdłuż czy w poprzek? bo pewnie łączenie z salonem to musiałoby być po skosie W poprzek Zmiana kierunku układania takich samych płytek, tak, jak narysowałaś, to za dużo (nie)szczęścia naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 28.03.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 I jeszcze takie coś znalazłam, tu, mimo różnego kształtu płytek nie ma kłopotu z fugamihttp://www.ceramik.com.pl/uploads/images/11-17.05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 28.03.2015 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 W poprzek Zmiana kierunku układania takich samych płytek, tak, jak narysowałaś, to za dużo (nie)szczęścia naraz Tomkowa - ale, że ja? czemu zmienić układanie płytek? idą w poprzek od korytarza, i wchodzą do korytarzyków salonowych wzdłuż - ciągle tak samo. I ładnie licują z patchworkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.03.2015 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) Ana, a widziałaś co namalowała wcześniej Juskra?? O, TU. Ja nie proponuję żadnego zmieniania kierunku. Czy ja piszę niewyraźnie? Edytowane 28 Marca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 28.03.2015 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 podsumowanie na dziś płytki drewnopodobne kładzione w poprzek w korytarzu i wzdłuż paska z patchworka, jak najbardziej podobne do jesionowej podłogi w salonie, Aniu mówię że skos będzie przy połączeniu z salonem, Nie do końca jestem do tego przekonana.... zmykam do Martusi zobaczyć jak u niej to wygląda Dzięki dziewczyny jesteście najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 28.03.2015 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) to jeszcze znalazłam takie coś - nie kolor, a samo połączenie z dłuższą krawędzią "panela" fajne do poczytania https://monikagibes.wordpress.com/tag/imitacja-drewna/page/2/ Aaaa, Tomkowa, bo mi się nic od Justy nie wyświetliło i myślałam, że o mnie było;) Ja też nie jestem za zmianą kierunku. I ogarnęłam skos:brawo: - już kumam gdzie on:lol2: edit: już widzę Justy rysunek;) Edytowane 28 Marca 2015 przez ana289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.03.2015 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Jus, strona 3 i 15 - słabiutkie zdjęcia, ale jutro mogę zrobić lepsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.03.2015 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Marta, połączenie u Ciebie jest MEGA pięknie wykonane. Pozwolę sobie je tu pokazać, okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 28.03.2015 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Tomkowa, zgadzam się, właśnie od niej wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.03.2015 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 A faktycznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.03.2015 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Marta, połączenie u Ciebie jest MEGA pięknie wykonane. Pozwolę sobie je tu pokazać, okej? [ATTACH=CONFIG]310489[/ATTACH] No pewnie:) byłoby lepiej gdyby jeszcze szły w jednym kierunku, ale nijak mi to w łazience nie pasowało, więc jest tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 nie ma znaczenia Martuś, dobrze to wygląda i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2015 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 U Marty wyszło znacznie, znacznie lepiej niż u Lucki. Bardzo ładnie pasują kolory i tylko jest różnica w wyrazistości słojów. Jeszcze żeby robiąc takie połączenia można było dopasować szerokość płytek i desek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 dziewczyny a co myślicie o tych płytkach? ktoś je widział ? duże są, mało fug http://deeco.eu/category/plytki-patchwork/1 i znalazłam zbliżenie po skosie z podłogą jesionową http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/p%b3ytki/phoca_thumb_l_korek%20jako%20wykonczenie%20polaczenia%20desek%20i%20gresu.jpg http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/p%b3ytki/phoca_thumb_l_parapet%20jesionowy%20wstawiony%20pod%20drzwiami%20balkonowymi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.03.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Piękne te płytki Geotiles Pierwsze podobają mi się najbardziej. Skos bardzo ładny Zwróciłaś uwagę, że płytki są tak ułożone, żeby wszystkie do podłogi przylegały przekątną? Najprawdopodobniej ułożone są w karo i idą jakoś po skosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.03.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Marta, połączenie u Ciebie jest MEGA pięknie wykonane. Pozwolę sobie je tu pokazać, okej? [ATTACH=CONFIG]310489[/ATTACH] super to połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 29.03.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 W poprzek wzdłuż,ja się pogubiłam. Czy wybrałaś jaki format ma być deski drewnianej na podłodze? a raczej czy ma być jedno dwu trzy lamelowa? I czy płytka drewnopodobna w korytarzach Ci pasuje do reszty planowanego wystroju? Wyeliminowanie jednego z rodzaju podłogi jest ok,pod warunkiem że chcesz aby salon nie wyodrębniał się od reszty, do tej chwili myślałam że ma być odwrotnie. Zostajemy przy dwóch rodzajach płytek mimo drewnopodobnych,zamienionych z szarymi? jaka jest szerokość korytarza tego do kuchni i tego długiego który prowadzi do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts