pestka56 29.03.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 2, 4, 5 są dobre. Podoba mi się wejście kwadratem w salon. Ładnie wygląda patchwork wokół wyspy. W tych trzech wszystko pasuje. A patchwork kolorowy do d... niestety. Robi się cię zko i jakoś ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.03.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) No i na wizkach wyraźnie widać, że żaden skos, tylko wejście płytek w światło salonu. Tak, moim zdaniem, jest najładniej Edit: mi najbardziej podoba się wersja 4. Edytowane 29 Marca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 29.03.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 jak na wizki patrzę, to skos mi się najmniej podoba. najbardziej mi się widzi wersja, w której szare płytki wchodzą do salonu (ze względu na dywan patchworkowy te szare płytki potrzebują wg mnie trochę dodatkowej przestrzeni) Pestka, jest gdzieś na forum cały wątek o płytkach drewnopodobnych, może tam podpowiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 29.03.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) PestkoJak taka ilość to może pociąć wodą do potrzebnego formatu.JusMi skos się podoba, i szare płytki,a vivesy jak w końcu.,gdzie pomiędzy szafkami czy taki pasek. Drewno jakie olejowane lakierowane,bo jak olej to ja bym się nie bała. Edit masz ujęcie z korytarza na łączenie salonu z kuchnią? Edytowane 29 Marca 2015 przez Bejaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 No dała ja też widziałam,tylko korytarza nie było widać, a szara jest ok,białe drzwi do tego mają być? tak, bardzo podobają mi sie białe drzwi i myślę że z białym stołem będzie to grało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Pestko Jak taka ilość to może pociąć wodą do potrzebnego formatu. Jus Mi skos się podoba, i szare płytki,a vivesy jak w końcu.,gdzie pomiędzy szafkami czy taki pasek. Drewno jakie olejowane lakierowane,bo jak olej to ja bym się nie bała. Edit masz ujęcie z korytarza na łączenie salonu z kuchnią? Beatko ale do jakiego formatu?vivesy jako pasek, zdecydowanie a drewno to pewnie olejowane skoro ma być trwalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 no to jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 29.03.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Beatko ale do jakiego formatu?vivesy jako pasek, zdecydowanie a drewno to pewnie olejowane skoro ma być trwalsze Formatu dla Pestki do tego jej bambusa;) A jak w końcu wybierzesz vivesy konkretne i szare do tego to ci powiem,teraz to tak bym doradziła żeby odpadu było mało,a wszyscy i tak stwierdzą że to niepotrzebne i aby tak dokładnie wszystko grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 No i na wizkach wyraźnie widać, że żaden skos, tylko wejście płytek w światło salonu. Tak, moim zdaniem, jest najładniej Edit: mi najbardziej podoba się wersja 4. Dokładnie:) wejście z szarymi płytkami do salonu wygląda moim zdaniem bardzo dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) Zastanawiałam się nad 4 z tego pierwszego wrzutu wizek ale czy wtedy nie lepiej dać vivesy ponad całym blatem? i były by dwie L w lustrzanym odbiciu? edit i to było by to praktyczne rozwiązanie ale sercem jestem jednak za paskiem tym http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/kuchnia/vivesy/7.jpg lub tym http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/kuchnia/vivesy/11.jpg Edytowane 29 Marca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.03.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) Po kolejnych wizkach zdania nie zmieniam I coś Ci Juskra przypomnę Edytowane 29 Marca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 29.03.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Ja zapytam masz wizkę z paskiem vivesów na ścianie w miejscu pieca,przechodzącą w dół miedzy szafki, i czy na boku wyspy te płytki już zaklepane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 [ATTACH=CONFIG]310656[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310657[/ATTACH] Te dwa, ale oba z wejściem płytek do salonu. To z grafitową ścianą dla mnie odjazd, SUPER. Patchworki raczej w jaśniejszej szarosci. Tylko gdzie się podziały piękne krzesła a'la Thonet, te gięte. Te co pani tu wstawiła niepasują Nóżki od stołu pomalowałabym na kolor grafitowej ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 czyli wszystkie jesteśmy tego samego zdania że skos kolejna decyzja podjęta, ufff dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Po kolejnych wizkach zdania nie zmieniam I coś Ci Juskra przypomnę [ATTACH=CONFIG]310659[/ATTACH] bo Ty masz taką bujną wyobraźnie że to widzisz a ja nie a może zbyt emocjonalnie do tego podchodzę, nie wiem, boję sie tych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 http://www.houzz.com/photos/12642631/Sea-Cliff-SF-contemporary-home-office-san-francisco Dla córki pod rozwagę. ŁÓŻKO „dwupiętrowe” – dół nieco głębszy, żeby pościeli nie trzeba było chować. Po wsunięciu pod górną częś, jest tapczan-leżanka z poduchami, zamiast zwyczajnej i mało fajnej rozkładanej kanapy. A jak trzeba kogoś przenocować to są 2 wygodne tapczany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Pestko, obiecałam to będą, to będą, możne na początek jeden, bo drogie pani zależało aby opcje vivesów sprawdzić i też baaaardzo ciągnie mnie do tej grafitowej wersji, najbardziej, od początku jak ją zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Te dwa, ale oba z wejściem płytek do salonu. To z grafitową ścianą dla mnie odjazd, SUPER. Patchworki raczej w jaśniejszej szarosci. Tylko gdzie się podziały piękne krzesła a'la Thonet, te gięte. Te co pani tu wstawiła niepasują Nóżki od stołu pomalowałabym na kolor grafitowej ściany. czyli wybrałyśmy tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 http://www.houzz.com/photos/12642631/Sea-Cliff-SF-contemporary-home-office-san-francisco Dla córki pod rozwagę. ŁÓŻKO „dwupiętrowe” – dół nieco głębszy, żeby pościeli nie trzeba było chować. Po wsunięciu pod górną częś, jest tapczan-leżanka z poduchami, zamiast zwyczajnej i mało fajnej rozkładanej kanapy. A jak trzeba kogoś przenocować to są 2 wygodne tapczany dzięki ale wyglądają na wąskie trochę, natomiast patent z zasuwaniem z pościelą jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts