pestka56 29.03.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Jus, pani mnie i ubiegła i pomogła w uporządkowaniu tego co wymyśliłam z podłogą, ale, sorry nie mam kiedy. Może Jutro, jak wrócę z połowem (oby) róż Rapsody in Blue. Marzę o nich od roku i teraz podobno są. Codziennie coś się dzieje takiego, że nie mogę przysiąść nad wizualkami i zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) dzięki ale wyglądają na wąskie trochę, natomiast patent z zasuwaniem z pościelą jest dobry Takie łóżko miałam w pokoju mojej Kaśki jak mieszkałyśmy jakiś czas u moich rodziców. Materace były z IKEA 90 cm szerokości. Mogę poszukać zdjęć i chyba mam nawet rysunki, bo stolarz robił mi z sosny na zamówienie. Tylko dolny tapczan miał skrzynię i materac podnoszony do góry. Nadal mam to łóżko, tylko teraz dolna część stoi osobno, a górę rozmontowaliśmy i skręciliśmy inaczej. Powstało z tego takie klasyczne łóżko z wezgłowiem Edytowane 29 Marca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Ja zapytam masz wizkę z paskiem vivesów na ścianie w miejscu pieca,przechodzącą w dół miedzy szafki, i czy na boku wyspy te płytki już zaklepane? nie mam takiej wizki a zaklepane to nic jeszcze nie jest a co myślisz o tych patchworkach 60x60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.03.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Macie rację z tym grafitem Na Dobranoc moja propozycja, za którą obstaję od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Takie łóżko miałam w pokoju mojej Kaśki jak mieszkałyśmy jakiś czas u moich rodziców. Materace były z IKEA 90 cm szerokości. Mogę poszukać zdjęć i chyba mam nawet rysunki, bo stolaż robił mi z sosny na zamówienie. Tylko dolny tapczan miał skrzynię i materac podnoszony do góry. też pomyślałam o stolarzu i nawet można je szersze zrobić i aby wygodnie było siedzieć to można poduchy wielkie dam dać, byłby fajny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Macie rację z tym grafitem Na Dobranoc moja propozycja[ATTACH=CONFIG]310660[/ATTACH], za którą obstaję od początku dałaś te vivesy do środka zabudowy? nie podoba Ci się z paskiem nad blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 29.03.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) nie mam takiej wizki a zaklepane to nic jeszcze nie jest a co myślisz o tych patchworkach 60x60? A to środkowa mała płytka wtedy ma jaką wielkość chodzi mi o tą płytkę w płytce ile małych jest na tej jednej 60cm Edit pasek pionowy konieczny bo dodaje pazura, a pomiędzy szafkami to wtedy przesunięty nie nad półwyspem tylnko z podłogi prosto wchodzi na ścianę chyba przy piecu chyba by wypadło. Edytowane 29 Marca 2015 przez Bejaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Jus, pani mnie i ubiegła i pomogła w uporządkowaniu tego co wymyśliłam z podłogą, ale, sorry nie mam kiedy. Może Jutro, jak wrócę z połowem (oby) róż Rapsody in Blue. Marzę o nich od roku i teraz podobno są. Codziennie coś się dzieje takiego, że nie mogę przysiąść nad wizualkami i zrobić. Kasiu, bardzo dużo dla mnie zrobiłaś, jestem Ci bardzo wdzięczna Powodzenia w polowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.03.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Do środka zabudowy dałam. Z tym paskiem od początku mi coś nie pasuje, pisałam o tym. Ale to Tobie ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 A to środkowa mała płytka wtedy ma jaką wielkość chodzi mi o tą płytkę w płytce ile małych jest na tej jednej 60cm 9 sztuk, tak to wygląda http://deeco.eu/plytka-ceramiczna-geotiles-manises-60x60-cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Do środka zabudowy dałam. Z tym paskiem od początku mi coś nie pasuje, pisałam o tym. Ale to Tobie ma się podobać może dlatego tak bardzo mi sie to podoba że nikt tak nie ma a ja lubię inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 29.03.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Jeszcze jedno napisłam znowu edit było pędzicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 29.03.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 9 sztuk, tak to wygląda http://deeco.eu/plytka-ceramiczna-geotiles-manises-60x60-cm.html 60x60 ok i łatwiej znaleźć niż 44x44,tylko ścina 60 cm szerokości pasek-czy ktoś się do podziału szafek ustosunkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 jak na wizki patrzę, to skos mi się najmniej podoba. najbardziej mi się widzi wersja, w której szare płytki wchodzą do salonu (ze względu na dywan patchworkowy te szare płytki potrzebują wg mnie trochę dodatkowej przestrzeni) Pestka, jest gdzieś na forum cały wątek o płytkach drewnopodobnych, może tam podpowiedzą? bałam się trochę tych płytek wchodzących w salon bo to będzie duży kawałek, muszę to ogarnąć kredą na budowie i Wam pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 dzięki ale wyglądają na wąskie trochę, natomiast patent z zasuwaniem z pościelą jest dobry Ikea ma takie łóżko Daybed http://imageshack.com/a/img537/6379/a95kKg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.03.2015 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Martuś, fajny patent córce też się spodobało o jak jej chłopak zostanie na noc to będzie wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.03.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Łozko bardzo fajne - i wygodne. Spałam kiedys na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.03.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ... ale sercem jestem jednak za paskiem ... ... baaaardzo ciągnie mnie do tej grafitowej wersji, najbardziej, od początku jak ją zrobiłaś i dla mnie koniec tematu kuchni w tym miejscu serce to najlepszy doradca!! zdecydowanie popieram opcję wybraną przez Twe serducho... ciemną, bo wiadomo - sama też zrobiłam ciemną ścianę a pasek jest mega pazurem! coś nieoczywistego! tak ja luuuuuubię może dlatego tak bardzo mi sie to podoba że nikt tak nie ma a ja lubię inaczej moja krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 i dla mnie koniec tematu kuchni w tym miejscu serce to najlepszy doradca!! zdecydowanie popieram opcję wybraną przez Twe serducho... ciemną, bo wiadomo - sama też zrobiłam ciemną ścianę a pasek jest mega pazurem! coś nieoczywistego! tak ja luuuuuubię moja krew i nawet mężów mamy podobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.03.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 sprężaj się z tym budowaniem i wbijam na kawkę bo w Sosnowcu mamy rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts