Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A wszystko zaczęło się od kuchni :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale kawa w takiej kuchni na pewno smakuje lepiej ;P

Ja zaprosze na oglądanie jak mi ten dom stawiają ;) ogromnym dźwiękiem ściana do ściany ;) zrobię ciasteczka ;P (tylko niech będzie już to pozwolenie)

Z Siemianowic to tak blisko że z psem podczas spaceru możesz zawedrowac (z Sosnowca też ;) )

Edytowane przez AnikoPL

Zaraz doczytam, co tam napisałyście na kolejnych stronach - ale muszę to wkleić:

Podoba mi się najbardziej (jasna lub grafitowa wersja - obojętnie), ale bez vivesów nad zlewem - za dużo i pasek-obraz traci sens - nad blatami farba jak najmniej rzucająca się w oczy:D

http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/kuchnia/vivesy/7.jpg

Edytowane przez ana289

Ale kawa w takiej kuchni na pewno smakuje lepiej ;P

Ja zaprosze na oglądanie jak mi ten dom stawiają ;) ogromnym dźwiękiem ściana do ściany ;) zrobię ciasteczka ;P (tylko niech będzie już to pozwolenie)

Z Siemianowic to tak blisko że z psem podczas spaceru możesz zawedrowac (z Sosnowca też ;) )

Piekary? :)

pewnie że będzie smakować lepiej :) i zlot fm możemy nawet w tej kuchni zrobić abyście naocznie wszystko sprawdziły ale na razie czwarte piętro musi wystarczyć :p

Zaraz doczytam, co tam napisałyście na kolejnych stronach - ale muszę to wkleić:

Podoba mi się najbardziej (jasna lub grafitowa wersja - obojętnie), ale bez vivesów nad zlewem - za dużo i pasek-obraz traci sens - nad blatami farba jak najmniej rzucająca się w oczy:D

Aniu, ale chociaż trochę praktyczności chciałam zachować :) cieszę się ze paski się podobają, trzeba jeszcze Tomkową przekonać i będzie 100%, chociaż nie wiem co Beata na pasek w tym miejscu bo ostatnio pytała o ten nad płytą :)

Była taka wersja, o której mówisz, bodajże 2 z pierwszego "rzutu" wizek

juskra1.jpg

trzeba jeszcze Tomkową przekonać i będzie 100%,

Juskra, ja już jestem prawie przekonana :D

juskra.jpg

:rotfl:

Była taka wersja, o której mówisz, bodajże 2 z pierwszego "rzutu" wizek

[ATTACH=CONFIG]310742[/ATTACH]

Juskra, ja już jestem prawie przekonana :D

[ATTACH=CONFIG]310743[/ATTACH]

:rotfl:

Ty to lubisz mieszać :D na nasz zlot się szykuj, też nie masz daleko :D a przecież muszę Cię wyściskać:D