Juskra 30.03.2015 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ale ja nie muszę się wybudować abyś mogła wpaść na kawkę :)w mieszkaniu też przyjmuję gości więc serdecznie zapraszam z Rodziną na kawkę i co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 30.03.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 (edytowane) Ale kawa w takiej kuchni na pewno smakuje lepiej ;P Ja zaprosze na oglądanie jak mi ten dom stawiają ogromnym dźwiękiem ściana do ściany zrobię ciasteczka ;P (tylko niech będzie już to pozwolenie) Z Siemianowic to tak blisko że z psem podczas spaceru możesz zawedrowac (z Sosnowca też ) Edytowane 30 Marca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.03.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 (edytowane) Zaraz doczytam, co tam napisałyście na kolejnych stronach - ale muszę to wkleić: Podoba mi się najbardziej (jasna lub grafitowa wersja - obojętnie), ale bez vivesów nad zlewem - za dużo i pasek-obraz traci sens - nad blatami farba jak najmniej rzucająca się w oczy:D http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/kuchnia/vivesy/7.jpg Edytowane 30 Marca 2015 przez ana289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ale ja nie muszę się wybudować abyś mogła wpaść na kawkę :)w mieszkaniu też przyjmuję gości więc serdecznie zapraszam z Rodziną na kawkę i co nie co To chyba przy okazji zrobimy zlot FM,bo i ja bywam na Śląsku raz na 2 miesiace średnio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Ale kawa w takiej kuchni na pewno smakuje lepiej ;P Ja zaprosze na oglądanie jak mi ten dom stawiają ogromnym dźwiękiem ściana do ściany zrobię ciasteczka ;P (tylko niech będzie już to pozwolenie) Z Siemianowic to tak blisko że z psem podczas spaceru możesz zawedrowac (z Sosnowca też ) Piekary? pewnie że będzie smakować lepiej i zlot fm możemy nawet w tej kuchni zrobić abyście naocznie wszystko sprawdziły ale na razie czwarte piętro musi wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Zaraz doczytam, co tam napisałyście na kolejnych stronach - ale muszę to wkleić: Podoba mi się najbardziej (jasna lub grafitowa wersja - obojętnie), ale bez vivesów nad zlewem - za dużo i pasek-obraz traci sens - nad blatami farba jak najmniej rzucająca się w oczy:D Aniu, ale chociaż trochę praktyczności chciałam zachować cieszę się ze paski się podobają, trzeba jeszcze Tomkową przekonać i będzie 100%, chociaż nie wiem co Beata na pasek w tym miejscu bo ostatnio pytała o ten nad płytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 To chyba przy okazji zrobimy zlot FM,bo i ja bywam na Śląsku raz na 2 miesiace średnio;) Jestem bardzo zainteresowana Karolina kiedy będziesz w Sosnowcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.03.2015 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ech...szkoda, że tak daleko jestem:(no nic- absolutnie domagam się potem zdjęć ze spotkania:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.03.2015 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Zaraz doczytam, co tam napisałyście na kolejnych stronach - ale muszę to wkleić: Podoba mi się najbardziej (jasna lub grafitowa wersja - obojętnie), ale bez vivesów nad zlewem - za dużo i pasek-obraz traci sens - nad blatami farba jak najmniej rzucająca się w oczy:D Była taka wersja, o której mówisz, bodajże 2 z pierwszego "rzutu" wizek trzeba jeszcze Tomkową przekonać i będzie 100%, Juskra, ja już jestem prawie przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.03.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ... Karolina kiedy będziesz w Sosnowcu? a bo ja wiem? ostatni raz byłam 5 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Karolina trzeba rodzinkę częściej odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.03.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ooo właśnie Tomkowa - tak jest pięknie:) Ale ta Twoja druga wizka też fajna z vivesem w L i pionowym paskiem na ścianie:D Nawet nie wiem, czy nie lepsza:lol2: Bosh...jak dobrze, że to nie my musimy ostatecznie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Anaaaaa, nie rób mi tegoooooooooooooooooooooooo Karolina, planuj odwiedziny u rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Była taka wersja, o której mówisz, bodajże 2 z pierwszego "rzutu" wizek [ATTACH=CONFIG]310742[/ATTACH] Juskra, ja już jestem prawie przekonana [ATTACH=CONFIG]310743[/ATTACH] Ty to lubisz mieszać na nasz zlot się szykuj, też nie masz daleko a przecież muszę Cię wyściskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ech...szkoda, że tak daleko jestem:( no nic- absolutnie domagam się potem zdjęć ze spotkania:D:D:D Bez przesady zafundujcie sobie wycieczkę do Wesołego Miasteczka i ZOO w Chorzowie, rodzinka do ZOO a Ty na Zlot wiedźm śląskich forumowiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.03.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Bez przesady zafundujcie sobie wycieczkę do Wesołego Miasteczka i ZOO w Chorzowie, rodzinka do ZOO a Ty na Zlot wiedźm śląskich forumowiczek hahaha, kusisz, kusisz:D A zmieniając temat - czy już jest decyzja w sprawie kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 w sprawie zabudowy tak, czyli zostaje ostatnia wersja, w sprawie vivesów z grubsza też, ale tylko z grubsza, zostawiam sobie furtkę na nieprzewidziane okoliczności które mogą nastąpić w trakcie podejmowania decyzji zakupowych ( czyt: brak kasy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.03.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 No to cudownie:) I wierzę, że się uda, głowa do góry Justynko - vivesów malutko, a może i promocja jakaś się trafi:D To salon już jest, kuchnia jest - co robimy dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.03.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Ej..dziewczyny! Tak właśnie patrzę sobie, że mamy trochę ponad 1000 postów i Jus jest "Forumowicz wielkim sercem" i Marta też i ja też... a Tomkowa nie:( a czemu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.03.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jak to Vivesy? To nie będzie Geotiles Manises?? Cena bardzo przyjemna, wymiar idealny i płytka piękna. Przekonałaś mnie do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts