Tomkowa 30.03.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Ty to lubisz mieszać na nasz zlot się szykuj, też nie masz daleko a przecież muszę Cię wyściskać Udusić raczej :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 30.03.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Docelowo Katowice. Zrobimy tak że najpierw na moje stawiania kłócą a potem do Juskry na kawę O co chodzi z tym 'forumowiczów wielkim sercem'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Udusić raczej :rotfl: oj tam, oj, tam, może trochę Płytki : zwał jak zwał ale masz rację ( O! matko, znowu ) Geotiles raczej wybiorę Docelowo Katowice. Zrobimy tak że najpierw na moje stawiania kłócą a potem do Juskry na kawę O co chodzi z tym 'forumowiczów wielkim sercem'? Blisko kłócą? ale co Twój android miał na myśli ? Brałyśmy udział w licytacji dobroczynnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 30.03.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 *Kloca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Aniko, przychodzę od Ciebie gdzie piszesz o WC a teraz u mnie o stawianiu kloca :jawdrop::rotfl::rotfl: dawno do monitora na głos się nie śmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.03.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Aniko, przychodzę od Ciebie gdzie piszesz o WC a teraz u mnie o stawianiu kloca :jawdrop::rotfl::rotfl: dawno do monitora na głos się nie śmiałam hahahahaha:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 30.03.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Taaaa... To było niezamierzone :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 a teraz gdzie mieszkacie? i chętnie zobaczę jak się stawia Wasz Dom, maj daleko, pozwolenie będzie na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 30.03.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Oj ja mam nadzieję że będzie wcześniej. Sprawa u mnie jest mocno pod tym względem skomplikowana i mam nadzieję że kredyt dostanę przed czerwień. Aktualnie okupujemy Rude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 nie jest tak źle też kawałek będziecie mieli na budowę, my mamy 15 km, i tak raz na tydzień, dwa tygodnie tam zaglądamy bo nas tak cieszy ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 30.03.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 nie jest tak źle też kawałek będziecie mieli na budowę, my mamy 15 km, i tak raz na tydzień, dwa tygodnie tam zaglądamy bo nas tak cieszy ten domek Ja na to że pasek nad piecem to wtedy patchworki między zabudowę 2x praktyczność nad piecem i na podłodze pomiędzy szafkami,ale sama wybierz co Ci serce dyktuje zostały takie drobnostki że wszystkie ładne-do tego zamieszam może elka ale odwrotnie. Jeżeli Śląski zlot to zapraszam tez do mnie,kuchni nie będzie jeszcze,ale gril jak najbardziej. Aniko która Ruda,bo i Rudą i Katowicami graniczę teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Masz Beata rację, przy okazji poproszę jeszcze o taką wizkę Ale na razie kończymy z kuchnią, potrzebna mi jest łazienka ze względu na instalacje, a jak zauważyłam długo NAM schodzi aby zminimalizować ilość wersji do 2 To czekamy aż Karolina wprosi się do rodzinki i organizujemy się dziołchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 30.03.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 A która łazienka? A jak nasz nie zdyscyplinujesz stwierdzeniem że wybrano,tak i tak to wersji będzie nadal przybywać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 30.03.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 wow, żeby za Wami nadążyć, trzeba byłoby zrezygnować z pracy opcja Tomkowej też mi się podoba (dywan + pasek wychodzący na ścianę "z" dywanu) natomiast byłabym zdecydowanie za zostawieniem patchworkowych płytek przy zlewie ze względów estetycznych ("mi się podoba jak tam są" ) ale też praktycznych. Zawsze się trochę jednak chlapie, nie zawsze samą czystą wodą. Musiałaby tam być jakaś naprawdę dobra farba - a to oznacza, że ta naprawdę dobra farba ($$$) musiałaby być też wszędzie indziej w kuchni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 A która łazienka? A jak nasz nie zdyscyplinujesz stwierdzeniem że wybrano,tak i tak to wersji będzie nadal przybywać, łazienka na parterze, jest w kontrakcie z projektantką, ta w piwnicy opanowana rezygnujemy z kącika na wiadra ( będzie w innym, niespodziewanym miejscu w piwnicy) i robimy tam prysznic Was nie da się zdyscyplinować musicie mieć pewną dozę niepewności wow, żeby za Wami nadążyć, trzeba byłoby zrezygnować z pracy opcja Tomkowej też mi się podoba (dywan + pasek wychodzący na ścianę "z" dywanu) natomiast byłabym zdecydowanie za zostawieniem patchworkowych płytek przy zlewie ze względów estetycznych ("mi się podoba jak tam są" ) ale też praktycznych. Zawsze się trochę jednak chlapie, nie zawsze samą czystą wodą. Musiałaby tam być jakaś naprawdę dobra farba - a to oznacza, że ta naprawdę dobra farba ($$$) musiałaby być też wszędzie indziej w kuchni ... Masz rację, to samo dziś powiedziałam mężowi, że to że nie będziemy mieli kafelek wzdłuż blatu nie znaczy że zaoszczędzimy ( bo on już się ucieszył ) bo nie wiem ale także podejrzewam ze ta farba ceramiczna będzie miała kosmiczną cenę Z tym paskiem się zgadzam, poza tym tam jednak będzie mokro a nie wygląda to jakoś źle Z tą pracą to masz rację, ja dziś żaliłam się córce, co to będzie jak wrócę z zwolnienia do pracy, a niestety już mi się kończy laba, będę za Wami tęsknić bo kontakty będą rzadsze, zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jus, a jakie kafle do łazienki? jakieś plany, co Ci się podoba? już się nie mogę doczekać burzy mózgów lubię urządzanie łazieniek, tyle możliwości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.03.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Przejrzałam wątek : piękne mieszkanie/ domek się szykuje i widzę że płytka patchworkowa się pojawia. Ja mam wspomnianą vives comillas do wiatrołapu kupioną i powiem tak : na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach, jest boska Kolorystyka kuchni podobna do mojej bo szykuję się na dąb olejowany plus biel. Cały czas nad blatami myślę i ścianą. Miał być patchworkowy barwolf ale się waham Cena odstrasza a sama płytka jest bardzo zobowiązująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 30.03.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Projektantka kontrakt kuchenny też ma i co ? Chcesz najpierw pokazać co ona proponuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Martuś, łazienkę podobną do Twojej na górze chyba biało - drewniana lub jasnoszaro drewniana reszta w rękach projektantki Waniliana witaj, cieszę że Ci sie podoba, to na razie tylko plany ale wcześnie zaczęłam się przygotowywać Ty chyba dalej jesteś w realizacji? płytka śliczna, to mozaika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.03.2015 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Projektantka kontrakt kuchenny też ma i co ? Chcesz najpierw pokazać co ona proponuje ? tak, myślę że od tego wyjdę wiem z tym kontraktem to trochę za górnolotnie powiedziane, ale nie przewidziałam takiej pomocy na fm i okazało się ze ona tylko wizki mi robi ale naprawdę dużo było tych wizek, taki zawodowy projektant robi 3 i tyle a ja ją ciągle o coś nowego proszę więc mimo wszystko myślę że to dobrze wydane pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts