ana289 31.03.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 hahaha, urocze zdjęcie:D Jednak muszę być konsekwentna w moim podejściu do psów - czy mały, czy duży psychika ta sama i zasady powinny być te same;) szczęście, że Wasz Frodo nie przejawia tendencji do dominacji, bo powarczałby przy próbie zrzucenia go z łóżka;) Hitem dla mnie była miniatura jamniczki długowłosej, która leżąc na sofie w salonie nikogo na ową sofę nie wpuszczała - a już najmniej swego pana;) A facet 190 i 100kg wagi i nie mógł usiąść, bo ta mała menda rzucała się na niego z zębiskami:jawdrop: A "pan" nic i siadał cichutko skrawkiem pośladka na pufie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.03.2015 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Waniliowa, ta druga lampa prześliczna podobna chce u siebie nad stołem Karolina, ponoć Sosnowiec to już nie Śląsk ;P Ruda 'Ruda' ta główna wszyscy mają z tym problem, Koło dworca PKP mieszkam ;P Nie wiem jak długo. P. Lidka (nasza pośrednicząca) pokazywała nam harmonogramy innych ostatnich budów jakie prowadziła z podobnym standardem wykończenia i tam od postawienia domu do oddania kluczy mijalo Max 2 tygodnie ale jakoś nie spytałem czy już wszystko suche ;P w dużej mierze tam już wszystko przyjeżdża gotowe (rury, okablowanie, kontakty, KG) tylko dopuszcza to później 2 panów ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 31.03.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Vaniliana mnie ta pierwsza zauroczyła, do sypialni dziewczynek jak znalazł słoiki też ciekawe Ana mój piesek nawet nie umie warczeć możesz mu grzebać w misce i nic, ten głupek mały podbiega do każdego psa i chce się bawić i nie zraza się jak mu kły pokazuje piesek Karolina mój mąż mówi że posiadacze psów dzielą się na dwie kategorie, tych co śpią ze swoimi psami i tych którzy się do tego nie przyznają Aniko wszyscy Ci będą zazdrościć tego tempa! Może zlot zrobimy jak Anika postawi swojego klocka i żeby zobaczyć to na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 31.03.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ja mam akurat dziewczynkę trzylatkę i chłopca prawie 2 lata. Pokój ma być z motywem lasu i białymi meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 31.03.2015 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ale mają fajną mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.03.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Fajnie psa mieć. Mojego taty poprzedni pies to było bydlę ogromne. Niesamowicie groźny, trochę nawet agresywny a też z właścicielem spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 31.03.2015 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Fajnie psa mieć. Mojego taty poprzedni pies to było bydlę ogromne. Niesamowicie groźny, trochę nawet agresywny a też z właścicielem spał ja tam boję się takich, bo dla właściciela przytulas a dla gości groźny, ostatnio byłam w Wiśle i tam stoi gościu z Mastifem Tybetańskim, podobno łagodny jak baranek, nawet go poszmyrałam ale wielki i śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.03.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) ja też jestem psiarą, to moje ukochane czworonożne maleństwo;D Bella:) Edytowane 31 Marca 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 31.03.2015 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ja też jestem psiarą, to moje ukochane czworonożne maleństwo;D [ATTACH=CONFIG]310860[/ATTACH] piękny goldenik, będzie z Wami mieszkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.03.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 piękny goldenik, będzie z Wami mieszkał? Niestety rodzice nie chcą jej oddać, cała rodzina ją uwielbia:) taka nasza przylepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 31.03.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) A to nasze maleństwo Przy okazji pochwalę męża : za wyjątkiem pokrycia dachu wszystko tu robił sam Edytowane 31 Marca 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 31.03.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ale mają fajną mamę Haha, jeszcze nie narzekają - zaczną za parę lat pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 31.03.2015 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 A to nasze maleństwo [ATTACH=CONFIG]310861[/ATTACH] Przy okazji pochwalę męża : za wyjątkiem pokrycia dachu wszystko tu robił sam jest co podziwiać! szacunek wielki dla męża jest z czego i kogo być dumnym domek sympatyczny, zapowiada się mały dworek jak będzie elewacja? bo dach grafitowy? widzę że macie już podbitkę a nam powiedzieli ze dopiero jak tynki będziemy robić to podbitkę przy okazji to dziś robione zdjęcie, ale Wam napadało śniegu, u nas też dziś padało ale już się stopił. No i piesek już pilnuje obejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 31.03.2015 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Niestety rodzice nie chcą jej oddać, cała rodzina ją uwielbia:) taka nasza przylepa nie dziwię się, goldeny jak labradory, wieczne dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 31.03.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 A nie, zdjęcie jakoś z lutego chyba jak nie dalej . Dachówka jest czarna, plan zagospodarowania przestrzennego zadecydował za nas. Podbitka razem z pokryciem dachu byłą robiona, póki co jest tylko zaimpregnowana i w okropnym kolorze, pewnie jesienią będziemy malować. Elewacja to skomplikowana sprawa i napiszę wieczorem co mi po głowie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 31.03.2015 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 w planie był wyznaczony kolor dachówki? u nas nie było takich wymogów na szczęście, czekam na wizję Twojej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.03.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 U nas też był. Musimy mieć czerwoną albo brązowa. Marzyła mi się taka jak twoja Waniliana psa też Masz fajnego. A mąż jeszcze niech drzewo poradzi i będzie już przysłowiowym prawdziwym mężczyzną pięknie mu to wszystko wyszło. Też jestem ciekawa elewacji A z psem mojego taty to on go przygarnol i wiadomo było ze jest agresywny, słuchał tylko taty i gdyby go nie wziął to by go uspili. Szkoda by było zwierzaka nawet jeśli taki miał charakter. I tak marnie skończył bo sąsiad w akcie zemsty na tacie podrzucić mu zatrute mięso. Długo walczyli, przekraczał mu krew ale i tak zdechł Ja planuje labrador ale 4 letnia córka chce ze schroniska czego ja się jednak boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.03.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ja planuje labrador ale 4 letnia córka chce ze schroniska czego ja się jednak boję. Myślę,że nie ma czego się bać, my mieliśmy już pieski ze schroniska, a aktualnie moja siostra ma i są to bardzo wdzięczne i wierne stworzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 31.03.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ale śliczne te Wasze psiaki:D:D A to moje, obie ze schroniska, owczarkowata po ciężkich przejściach:( Miała 2,5 roku jak ją braliśmy, byłam w ciąży z najstarszym. Półtora roku później wzięliśmy ze schroniska drugą http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/1_zpsqlvuwljy.jpg Polecam przed wzięciem psa ze schroniska odwiedzić forum dogomania.pl - tam poszczególne psy mają swoje wątki, jest sporo o ich zachowaniu i charakterze. Z pewnością warto prześledzić, zwłaszcza jak są małe dzieci:) Schroniskowce są podwójnie wdzięczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.03.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 o ja Cię... motywujecie mnie coraz bardziej na schroniskowego... przeszło mi to kilka razy przez myśl... ale jakoś zawsze miałam pietra, bo mam małe dzieci i wolałabym mieć od szczeniaczka by się wychowywał w domu z dziećmi... no ale wiem że te schroniskowe są mega wierne i oddane... dwa - zwyczajnie chciałabym zrobić coś dobrego w życiu i pomóc jakiemuś psiakowi... może za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts