Juskra 02.04.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 a z jakim winem? wytrawnym ? bo z innym byłoby chyba za słodkie? tak sobie myślę że chyba nie da się zamienić tych sanitariatów z umywalką bo tam jest za wąsko, od ściany do drzwi jest 52 cm, nie da rady chyba? i tak przy okazji jak będziecie oglądać inspiracje to poproszę o fotki z układem takim jak ja mam czyli jest umywalka z lustrem i ukryte szafki na jednej powierzchni bo tam zabudowę k-g trzeba by zrobić nad umywalką aby było równo i tak sobie myślę że tego się nie da zrobić bo przecież jak pisałam wcześniej jest tam 52 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 wrzucam rzut abyście widziały wymiaryhttp://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka/%b3azienka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 A co masz za ścianą umylkową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Z wytrawnym Sprawdzałam taką zamianę. Nie zmieści się wc i bidet przy drzwiach na 52 cm. Ale po co zamieniać? Ja bym wolała nie wchodzić od razu na wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Nie musisz robić całej ściany na równo i zabierać 20-30 cm w miejscu umywalki. Tam, gdzie blat i umywalka może być głębiej, a dopiero wyżej można zrównać z szafkami nad wc. Wtedy nad umywalkami też możesz mieć szafki ukryte za lustrzanymi frontami. W takich szafkach perfumy, kremy itd. I w ogóle całą ścianę lustrzanych frontów można by zrobić. To by dopiero był efekt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 A co masz za ścianą umylkową? pokój synka męża Z wytrawnym Sprawdzałam taką zamianę. Nie zmieści się wc i bidet przy drzwiach na 52 cm. Ale po co zamieniać? Ja bym wolała nie wchodzić od razu na wc my się już rozumiemy bez słów Nie musisz robić całej ściany na równo i zabierać 20-30 cm w miejscu umywalki. Tam, gdzie blat i umywalka może być głębiej, a dopiero wyżej można zrównać z szafkami nad wc. Wtedy nad umywalkami też możesz mieć szafki ukryte za lustrzanymi frontami. W takich szafkach perfumy, kremy itd. I w ogóle całą ścianę lustrzanych frontów można by zrobić. To by dopiero był efekt!! wiesz już ze nie lubię "pucować" wyobrażasz sobie te szafki lustrzane i te paluchy ? ja tak... no właśnie dostałam wizkę od projektantki z taką zabudową i mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 no właśnie dostałam wizkę od projektantki z taką zabudową i mi się nie podoba pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 02.04.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Może tak wanna pod oknem czy się zmiesci ?[ATTACH=CONFIG]311296[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 pokażesz? ale naprawdę mi sie nic nie podoba Może tak wanna pod oknem czy się zmiesci ? [ATTACH=CONFIG]311296[/ATTACH] ja pomyślałam aby wannę zamienić z sanitariatami, i wtedy dałoby się zrobić szafkę jak u Marty nad nimi i klapkę na ciuchy do pralni ale moja pani projektantka mówi że moze być wąsko, choć i tak ją poprosiłam aby mi to zrobiła ale będzie dopiero grubo po świętach. No i jeszcze pomyślałam ze można skrócić tą ściankę do wnęki i wtedy moze nie będzie wąsko ? ale na planie nie ma wymiarów tej ścianki ani ścianki od ściany gdzie są muszle do okna i musimy jechać na budowę aby to pomierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Jus, a czy możesz ścianę między pralnią a łazienką przesuną chociaż o 20-30 cm w stronę pralni. Wiem, pytanie głupie, ale u siebie bym tak zrobiła, mimo wszelkich kłopotów. Zobacz ile możliwości pojawia się w łazience, a pralni nie zaszkodzi. Układ z wanną pod oknem i wejście do prysznica vis a vis drzwi, też uważam jest lepszy od tego jamnikowatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Ana zrobiła już taką wizkę i ta wnęka prysznicowa wyglądała jak bunkier, nie podoba mi sięhttp://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka/ana.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Jus, a czy możesz ścianę między pralnią a łazienką przesuną chociaż o 20-30 cm w stronę pralni. Wiem, pytanie głupie, ale u siebie bym tak zrobiła, mimo wszelkich kłopotów. Zobacz ile możliwości pojawia się w łazience, a pralni nie zaszkodzi. [ATTACH=CONFIG]311298[/ATTACH] ale co dałoby takie 20 cm? bo w pralni blisko ściany są drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.04.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Ana zrobiła już taką wizkę i ta wnęka prysznicowa wyglądała jak bunkier, nie podoba mi się http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka/ana.jpg NIe jestem w temacie, napiszę tylko że ten układ wygląda ciekawie a ścianę przy wannie można by chyba zastąpić szybą żeby było mniej bunkrowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 ale naprawdę mi sie nic nie podoba ja pomyślałam aby wannę zamienić z sanitariatami, i wtedy dałoby się zrobić szafkę jak u Marty nad nimi i klapkę na ciuchy do pralni ale moja pani projektantka mówi że moze być wąsko, choć i tak ją poprosiłam aby mi to zrobiła ale będzie dopiero grubo po świętach. No i jeszcze pomyślałam ze można skrócić tą ściankę do wnęki i wtedy moze nie będzie wąsko ? ale na planie nie ma wymiarów tej ścianki ani ścianki od ściany gdzie są muszle do okna i musimy jechać na budowę aby to pomierzyć Pokaż, prosimy... A propos Twojego pomysłu zamiany wanny z sanitariatami: wcale nie jest zły, ale pamiętaj, że zabudowa ma swoją grubość, więc dojście do pralni przez klapkę, to będzie dosyć głęboki tunel. Między prysznicem a wanną rzeczywiście byłoby trochę wąsko, ale mogłabyś zrezygnować z drzwi na rzecz pięknej zasłony zsuwanej. Albo zrobić drzwi otwierane do środka kabiny. I wtedy po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 NIe jestem w temacie, napiszę tylko że ten układ wygląda ciekawie a ścianę przy wannie można by chyba zastąpić szybą żeby było mniej bunkrowo? Jus ze względów praktycznych chciała uniknąć tej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Pokaż, prosimy... A propos Twojego pomysłu zamiany wanny z sanitariatami: wcale nie jest zły, ale pamiętaj, że zabudowa ma swoją grubość, więc dojście do pralni przez klapkę, to będzie dosyć głęboki tunel. Między prysznicem a wanną rzeczywiście byłoby trochę wąsko, ale mogłabyś zrezygnować z drzwi na rzecz pięknej zasłony zsuwanej. Albo zrobić drzwi otwierane do środka kabiny. I wtedy po problemie warto chyba pokombinować w tą stronę będziecie ją bardzo krytykować ale pamiętajcie ze idą święta... http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka/I%20wersja/1.jpg http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka/I%20wersja/2.jpg http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka/I%20wersja/3.jpg http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka/I%20wersja/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Jus ze względów praktycznych chciała uniknąć tej szyby dzięki Martuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Na pierwszy rzut oka - wizualnie mi się bardzo podoba w szczególności ta część z sanitariatami i umywalką. W drugiej części bym zmieniła chyba wannę, ten podest, jakoś wąsko jest z tą wanną... ale ogólne wrażenie nie jest złe. Czemu Ci się zupełnie nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Juskra, nie martw się, będzie lepiej Twój pomysł jest bardzo dobry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Kanciaste sanitariaty na wizkach to Twój wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts