Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A wszystko zaczęło się od kuchni :)

Recommended Posts

Może tak wanna pod oknem czy się zmiesci ?

[ATTACH=CONFIG]311296[/ATTACH]

Przesunęłabym wejście do łazienki w prawo - bliżej umywalek, zwiększając wnękę na wc

A wannę obróciła o 90st i dała wzdłuż od okna. Wtedy można zachować wejście do prysznica przy oknie i zrobić klapkę na brudy;)

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurde ja też ustawiam te klocki w home sweet home i wanna pod oknem obok kabiny wygląda najlepiej. Szklana szyba nie powinna być tak uciążliwa jeżeli będzie zmiękczać do wody (sama mam kabinę z czarnego szkła :p)

wtedy kibelki tam gdzie wanna tylko już nad nimi nie widzę magicznych szafek, bo wejdą w swiatło wejscia do kabiny.

kiedy postwawisz wanne wzdłuż dokładnie tam gdzie były kibelki to zostaje 105 na umywalkę. zaraz wrzucę wizkę

Na pierwszy rzut oka - wizualnie mi się bardzo podoba :rolleyes: w szczególności ta część z sanitariatami i umywalką. W drugiej części bym zmieniła chyba wannę, ten podest, jakoś wąsko jest z tą wanną... ale ogólne wrażenie nie jest złe. Czemu Ci się zupełnie nie podoba?

nic mi się nie podoba,

mozaika i marmur...

wanna która wygląda jak trumna tutanchamona

zabudowa za bardzo odstaje od ściany

kwadratowe sanitariaty

Juskra, nie martw się, będzie lepiej ;) ale muszę poznać dokładne odległości

Twój pomysł jest bardzo dobry:

[ATTACH=CONFIG]311299[/ATTACH]

rozwijasz się plastycznie i to bardzo !

Ja znam :rolleyes: Mam sanitariaty Vitra w obu łazienkach. Są rewelacyjne. Nie kupiłam Metropole bo trochę za kanciasta i zdobyłam S50 w fantastycznej cenie :)

Edit:

na żywo widziałam jedynie z wkładką flush and fresh. Z funkcją bidetu nie widziałam.

Edytowane przez Tomkowa

20 cm, to pokaźna ilość. Zresztą ja tę ścianę na planie przesunęłam i widać jak przestronnie od razu się w łażience zrobiło.

Wklejam ponownie

JUSKRA-%b3azienka-sciana.jpg

Łazienka przestaje być jamnikiem z wnęką

Na wizkach od pani widać jakie ciasne przejście się robi między wanną a umywalką. Ja to nazywam „upchnięte wszystko kolanem”, a to ma być przecież łazienka od przyjemności :)

20 cm, to pokaźna ilość. Zresztą ja tę ścianę na planie przesunęłam i widać jak przestronnie od razu się w łażience zrobiło.

Wklejam ponownie

[ATTACH=CONFIG]311300[/ATTACH]

Łazienka przestaje być jamnikiem z wnęką

Na wizkach od pani widać jakie ciasne przejście się robi między wanną a umywalką. Ja to nazywam „upchnięte wszystko kolanem”, a to ma być przecież łazienka od przyjemności :)

hmm będę miała poprawki ścian w piwnicy to może udałoby się w tajemnicy przed mężem.... bo on by mi pokazał http://emotikona.pl/emotikony/pic/09icon_crazy.gif

kurde ja też ustawiam te klocki w home sweet home i wanna pod oknem obok kabiny wygląda najlepiej. Szklana szyba nie powinna być tak uciążliwa jeżeli będzie zmiękczać do wody (sama mam kabinę z czarnego szkła :p)

wtedy kibelki tam gdzie wanna tylko już nad nimi nie widzę magicznych szafek, bo wejdą w swiatło wejscia do kabiny.

kiedy postwawisz wanne wzdłuż dokładnie tam gdzie były kibelki to zostaje 105 na umywalkę. zaraz wrzucę wizkę

:popcorn::hug:

Zrzuty%2520ekranu7.jpg wanna tam gdzie kibelki, dla mnie mało na umywalkę - 100 cm

100 cm na umywalkę to dla mne wystarczająco, teraz mam we wnęce 78 cm i nie narzekamy :) moim zdaniem nie wygląda to źle, nie wiem co z tym efektem jamnika o którym pisze Pestka ale zobaczymy to na wizualizacji mojej Pani projektant, kiedyś... :D

a jaką dałaś wannę ? chyba też podziałam w SH3D :D

dziękuję :hug:

edit,

dobra już sobie policzyłam:) 287-100 umywalka to na wannę zostaje 187, można nawet dać wannę 160 i zostaje 27 cm, odjąć kafelki i zaprawę to nawet zmieści się półka na żele :D

Edytowane przez Juskra