ana289 02.04.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Może tak wanna pod oknem czy się zmiesci ? [ATTACH=CONFIG]311296[/ATTACH] Przesunęłabym wejście do łazienki w prawo - bliżej umywalek, zwiększając wnękę na wc A wannę obróciła o 90st i dała wzdłuż od okna. Wtedy można zachować wejście do prysznica przy oknie i zrobić klapkę na brudy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.04.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 kurde ja też ustawiam te klocki w home sweet home i wanna pod oknem obok kabiny wygląda najlepiej. Szklana szyba nie powinna być tak uciążliwa jeżeli będzie zmiękczać do wody (sama mam kabinę z czarnego szkła ) wtedy kibelki tam gdzie wanna tylko już nad nimi nie widzę magicznych szafek, bo wejdą w swiatło wejscia do kabiny. kiedy postwawisz wanne wzdłuż dokładnie tam gdzie były kibelki to zostaje 105 na umywalkę. zaraz wrzucę wizkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Na pierwszy rzut oka - wizualnie mi się bardzo podoba w szczególności ta część z sanitariatami i umywalką. W drugiej części bym zmieniła chyba wannę, ten podest, jakoś wąsko jest z tą wanną... ale ogólne wrażenie nie jest złe. Czemu Ci się zupełnie nie podoba? nic mi się nie podoba, mozaika i marmur... wanna która wygląda jak trumna tutanchamona zabudowa za bardzo odstaje od ściany kwadratowe sanitariaty Juskra, nie martw się, będzie lepiej ale muszę poznać dokładne odległości Twój pomysł jest bardzo dobry: [ATTACH=CONFIG]311299[/ATTACH] rozwijasz się plastycznie i to bardzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Kanciaste sanitariaty na wizkach to Twój wybór? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 rozwijasz się plastycznie i to bardzo ! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 02.04.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 W wersji projektantki jest chyba niewygodnie będzie korzystać z szafek nad geberitami wydaje się ciasno. W wersji Tomkowej jest tam chyba zdecydowanie więcej miejsca. A może szafki ukryte nad umywalką nie musza być od samego blatu tylko trochę wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 nie No to Moja Droga, widzę brak komunikacji z projektantką i ma ona utrudnione zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 02.04.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 No i wanna miała być do zabudowy-wtedy chyba nawet po skosie przy oknie by się zmieściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 02.04.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Co jest nie tak z kanciastymi sanitariatami-passe czy niepraktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 No to Moja Droga, widzę brak komunikacji z projektantką i ma ona utrudnione zadanie ani ona ani ja nie mamy doświadczenia ona zadaje za mało szczegółowych pytań a dla mnie jest takie oczywiste co mi się podoba :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Co jest nie tak z kanciastymi sanitariatami-passe czy niepraktyczne? jak dla mnie ani to ani to, po prostu mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 czy ktoś wie co to ? i czy się sprawdza?http://www.skladlazienek.pl/metropole-miska-wc-bez-rantu-flush-duplikat-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) czy ktoś wie co to ? i czy się sprawdza? http://www.skladlazienek.pl/metropole-miska-wc-bez-rantu-flush-duplikat-1.html Ja znam Mam sanitariaty Vitra w obu łazienkach. Są rewelacyjne. Nie kupiłam Metropole bo trochę za kanciasta i zdobyłam S50 w fantastycznej cenie Edit: na żywo widziałam jedynie z wkładką flush and fresh. Z funkcją bidetu nie widziałam. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Tomkowa domyślam się ze bez rantu jest super ale interesuje mnie bardziej funkcja bidetujak Ty masz na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 20 cm, to pokaźna ilość. Zresztą ja tę ścianę na planie przesunęłam i widać jak przestronnie od razu się w łażience zrobiło. Wklejam ponownie Łazienka przestaje być jamnikiem z wnęką Na wizkach od pani widać jakie ciasne przejście się robi między wanną a umywalką. Ja to nazywam „upchnięte wszystko kolanem”, a to ma być przecież łazienka od przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 20 cm, to pokaźna ilość. Zresztą ja tę ścianę na planie przesunęłam i widać jak przestronnie od razu się w łażience zrobiło. Wklejam ponownie [ATTACH=CONFIG]311300[/ATTACH] Łazienka przestaje być jamnikiem z wnęką Na wizkach od pani widać jakie ciasne przejście się robi między wanną a umywalką. Ja to nazywam „upchnięte wszystko kolanem”, a to ma być przecież łazienka od przyjemności hmm będę miała poprawki ścian w piwnicy to może udałoby się w tajemnicy przed mężem.... bo on by mi pokazał http://emotikona.pl/emotikony/pic/09icon_crazy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.04.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 wanna tam gdzie kibelki, dla mnie mało na umywalkę - 100 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 kurde ja też ustawiam te klocki w home sweet home i wanna pod oknem obok kabiny wygląda najlepiej. Szklana szyba nie powinna być tak uciążliwa jeżeli będzie zmiękczać do wody (sama mam kabinę z czarnego szkła ) wtedy kibelki tam gdzie wanna tylko już nad nimi nie widzę magicznych szafek, bo wejdą w swiatło wejscia do kabiny. kiedy postwawisz wanne wzdłuż dokładnie tam gdzie były kibelki to zostaje 105 na umywalkę. zaraz wrzucę wizkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.04.2015 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) wanna tam gdzie kibelki, dla mnie mało na umywalkę - 100 cm 100 cm na umywalkę to dla mne wystarczająco, teraz mam we wnęce 78 cm i nie narzekamy moim zdaniem nie wygląda to źle, nie wiem co z tym efektem jamnika o którym pisze Pestka ale zobaczymy to na wizualizacji mojej Pani projektant, kiedyś... a jaką dałaś wannę ? chyba też podziałam w SH3D dziękuję edit, dobra już sobie policzyłam:) 287-100 umywalka to na wannę zostaje 187, można nawet dać wannę 160 i zostaje 27 cm, odjąć kafelki i zaprawę to nawet zmieści się półka na żele Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Justynko, jestem Ania Uciekam spać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts