Juskra 03.04.2015 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Zlew kolo pralki a w miejscu zlewu szafa na chemie te wymiary podane na rzucie nie są dla mnie czytelne, powiem więcej część ścian w ogóle nie ma podanych wymiarów, dlatego aby sprawdzić co się zmieści i gdzie muszę na budowie to pomierzyć i sprawdzić czy Twoja propozycja jest dobra bo możliwa jest a że jutro tam sie wybieram to pomierzę Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 nie, żadne z naszych współpracowników, projektantów, wykonawców, ciotki, teściowe itp nie mają dostępu do wątku no może Pani Kasia z okien podczytuje bo ona mnie znalazła na forum ale się nie ujawniła dlaczego pytasz? Bo tak pomyślałam,że takie podejście to pod presją nawiedzonych forumowiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Bo tak pomyślałam,że takie podejście to pod presją nawiedzonych forumowiczek. pytałaś ze czy czyta, to nie ale wie że tu działam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Zlew kolo pralki a w miejscu zlewu szafa na chemie Tak chyba było, w jednej z wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Juskra, oderwij się na chwilę od wnętrz i zerknij na moją propozycję dla Ciebie zagospodarowania kawałka podwórka TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Juskra, oderwij się na chwilę od wnętrz i zerknij na moją propozycję dla Ciebie zagospodarowania kawałka podwórka TUTAJ podoba mi się :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Niezłe tylko pewnie spory dom można by za coś takiego w pl wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Ten mały zlew roboczy zmieściłby się koło pralki spokojnie. Bardzo przydatne sąsiedztwo pralka - zlew - pralka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.04.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) oj czyli ten pion tam bedzie :/, moze wejdzie w półeczkę za wanną? Trzeba wykombinować dla niego miejsce. architekci też cioty, nigdy tych pionów nie narysuja normalnie i nie omurują porządnie, zeby miał już swoje miejsce i było widać ze tam jest, dom wybudowany, wnętrza zaprojektowane, a tu rura jak w prl se idzie radośnie w centrum łazienki. Przydałby sie duzy zlew roboczy, zeby umyć w nim wszystkie syfy, bo gdzie to bedziesz myła - w wannie? pod prysznicem? Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 oj czyli ten pion tam bedzie :/, moze wejdzie w półeczkę za wanną? Trzeba wykombinować dla niego miejsce. architekci też cioty, nigdy tych pionów nie narysuja normalnie i nie omurują porządnie, zeby miał już swoje miejsce i było widać ze tam jest, dom wybudowany, wnętrza zaprojektowane, a tu rura jak w prl se idzie radośnie w centrum łazienki. Przydałby sie duzy zlew roboczy, zeby umyć w nim wszystkie syfy, bo gdzie to bedziesz myła - w wannie? pod prysznicem? nie chce nawet wspominać o tym moim projektancie.... ale jakie syfy? bo może w domu są inne niż w mieszkaniu bo psa kąpie w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Ten mały zlew roboczy zmieściłby się koło pralki spokojnie. Bardzo przydatne sąsiedztwo pralka - zlew - pralka ściana z pralką ma ok 130 cm więc spokojnie tylko dlatego go przeniosłam aby mieć miejsce na odłożenie i oklapnięcie mokrych rzeczy no i suszarki małej nad zlewem nie będę mogła mieć bo tak okno mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 ściana z pralką ma ok 130 cm więc spokojnie tylko dlatego go przeniosłam aby mieć miejsce na odłożenie i oklapnięcie mokrych rzeczy no i suszarki małej nad zlewem nie będę mogła mieć bo tak okno mam Tam okna wysoko może mała taka nożycowa do odkapnięcia recznie pranych rzeczy się jednak zmieścisz,rure ukryjesz będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Tam okna wysoko może mała taka nożycowa do odkapnięcia recznie pranych rzeczy się jednak zmieścisz,rure ukryjesz będzie git jutro pomierzę tą pralni i wszystko będzie jasne i zresztą trzeba też ocenić czy warto wydawać dodatkowe pieniądze aby zyskać 20 cm w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Możesz zrobić półkę nad pralką, a nad zlewem suszarkę opuszczaną z bocznej ściany. Kilka przykładów jak można podziałać w pralni : Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Kasiu, moja pralnia to 1/5 tych które pokazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 takie coś mi się podoba http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=311449&d=1428090568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Przyjrzyj się też jak te meble są poustawiane w pralniach. Możesz posługiwać się wysokością poziomu pralki, żeby wiecznie nie nurkować do środka bębna, tylko mieć go prawie przed nosem, a na dodatek pod pralką w podeście masz szufladę na co chcesz.Zlew można opuścić niżej. Wtedy wygodniej jest zaprać coś dużego i ciężkiego jeśli potrzeba.Okno można obudować wiszącymi szafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Wiem, że nie masz wielkiej pralni, ale nawet w maleńkiej można wykorzystać pomysły i ułatwić sobie życie. Jak po prostu powstawiasz wszystkie klamoty, to naprawdę będziesz mieć ciasno. Jak pokombinujesz z pomysłami, to będziesz tę pralnię kochać, a ona oszczędzi Ci ciężkiej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts