Bejaro 03.04.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Moja propozycja na deskę do prasowania mam dokładnie taką samą jest super montaż prosty mój M sam zainstalował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 TU wszystko co potrzeba, nawet suszarkę zmieszczono na jednej małej ścianie: Wszystkie na fm patrzycie na te zdjęcia, jakby tylko tak jak na nich widać, można było komponować i zagospodarowywać przestrzeń A te fotki to kopalnia drobiazgów do przeniesienia w każde wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 03.04.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 TU wszystko co potrzeba, nawet suszarkę zmieszczono na jednej małej ścianie: Wszystkie na fm patrzycie na te zdjęcia, jakby tylko tak jak na nich widać, można było komponować i zagospodarowywać przestrzeń A te fotki to kopalnia drobiazgów do przeniesienia w każde wnętrze. [ATTACH=CONFIG]311457[/ATTACH] Zgadzam się z Kasią Zdjęcia trzeba rozbierać na części pierwsze i łowić to co najlepsze dla nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 TU wszystko co potrzeba, nawet suszarkę zmieszczono na jednej małej ścianie: Wszystkie na fm patrzycie na te zdjęcia, jakby tylko tak jak na nich widać, można było komponować i zagospodarowywać przestrzeń A te fotki to kopalnia drobiazgów do przeniesienia w każde wnętrze. [ATTACH=CONFIG]311457[/ATTACH] Ta jest super zabieram do inspiracji.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Przyjrzyj się też jak te meble są poustawiane w pralniach. Możesz posługiwać się wysokością poziomu pralki, żeby wiecznie nie nurkować do środka bębna, tylko mieć go prawie przed nosem, a na dodatek pod pralką w podeście masz szufladę na co chcesz. Zlew można opuścić niżej. Wtedy wygodniej jest zaprać coś dużego i ciężkiego jeśli potrzeba. Okno można obudować wiszącymi szafkami. będę miała dwa krany, jeden nad zlewem, drugi nisko do nalewania wiader opcja z półką mi sie podoba ale wtedy zabiorę sobie blat do składania ubrań, już kiedyś dyskutowałyśmy o tym pewne rzeczy na pewno wykorzystam, bo jest mała i muszę postarać się wykorzystać każdy kąt a nawet sufit, też planowała podsufitową, opuszczaną suszarkę jak na Twoich inspiracjach Wiem, że nie masz wielkiej pralni, ale nawet w maleńkiej można wykorzystać pomysły i ułatwić sobie życie. Jak po prostu powstawiasz wszystkie klamoty, to naprawdę będziesz mieć ciasno. Jak pokombinujesz z pomysłami, to będziesz tę pralnię kochać, a ona oszczędzi Ci ciężkiej pracy. tak mam zamiar zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Beatko, u mnie opcja z deską się nie sprawdzi ja wynoszę deskę do salonu, prasuję na zapas oglądając jakiś film 1h-2h i mam spokój na 2 tygodnie, na szczęście nie narzekam na brak szaf i wieszaków wiec mam taki luksus że nie muszę prasować przed wyjściem z pracy Może jakbym w pralni zafundowała sobie TV jak na inspiracji Pestki to tam bym prasowała Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.04.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 a kosze do segregacji ciuchów przewidujesz??? zrobiłam sobie w końcu takie i jest cudownie pranie idzie duzo sprawniej. U mnie są to kosze z ikei do segregacji smieci - takie z klapką pod kątem, stoja jeden na drugim nie zajmuja miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 a kosze do segregacji ciuchów przewidujesz??? zrobiłam sobie w końcu takie i jest cudownie pranie idzie duzo sprawniej. U mnie są to kosze z ikei do segregacji smieci - takie z klapką pod kątem, stoja jeden na drugim nie zajmuja miejsca. jaka duża musiałaby być ta dziura do pralni :rotfl::rotfl::rotfl: edit jak wyszkoliłaś rodzinkę aby Ci segregowali pranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.04.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 przecież przez tą dziurę nie przelatuje wszystko - ręczniki, pościel, ciuchy wyjściowe, które ściągamy w ciągu dnia. a ty przeciez jak już dopadniesz do tego kosza i zaczniesz szykować pranie to nie wrzucisz wszystkoego na raz do pralki - białego z kolorami, do pralki wskakują białe, a do koszy segregujesz resztę prania, gdzie czeka na swoja kolej. z wyszkoleniem nie było problemu - bo co za problem, daltonistami nie są, łatwo przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 przecież przez tą dziurę nie przelatuje wszystko - ręczniki, pościel, ciuchy wyjściowe, które ściągamy w ciągu dnia. a ty przeciez jak już dopadniesz do tego kosza i zaczniesz szykować pranie to nie wrzucisz wszystkoego na raz do pralki - białego z kolorami, do pralki wskakują białe, a do koszy segregujesz resztę prania, gdzie czeka na swoja kolej. z wyszkoleniem nie było problemu - bo co za problem, daltonistami nie są, łatwo przyszło muszę do tego dojrzeć, jak już będę miała prawdziwą pralnie i miejsce na takie rozwiązanie ale pomysł jest dobry, trzeba sobie usprawniać życie a co do rodzinki to moja bardzo niezdyscyplinowana jest zwłaszcza mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Znajomi mają klapkę do zsypu na spoczniku,schodów,tylko tam był dostęp do pralni-wszystko tam się mieści-reczniki duże kąpielowe widziałam jak dzieciaki wrzucały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 http://s3.ifotos.pl/img/zyczenia-_wenneqx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 03.04.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Popieram - też mam segregację brudów - w dwukomorowych koszach ikea. Wstawiłam dwa i mam 4 pojemniki na brudne rzeczy (czarne, białe, czerwone i wielokolorowe). Przy ładowaniu pralki w ogóle nie myślę - i mój najmłodszy 3,5 latek już ogarnął gdzie co wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 zapisałam w pamięci kubły na pranie Dziękuję Wam za życzenia i także wszystkim odwiedzającym aktywnym oraz milczącym życzę Radosnych, pełnych Rodzinnego ciepła Świat http://cdn4.thumbs.common.smcloud.net/common/R/e/s/Re2112477fYEL.jpg/ru-1-r-640,0-n-Re2112477fYEL.jpg Tomkowa domyślam się że tłem są Twoje dekoracje ślicznie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.04.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://osczasu.pl/podstrony/pobierz.php?id=2419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.04.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Wesołego Alleluja:) http://imageshack.com/a/img912/6716/1EWjUz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.04.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://vegespot.pl/static/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 04.04.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.04.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://m.ocdn.eu/_m/48527edc2ec31a5bf8699e2b4dad152b,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts