Tomkowa 09.04.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja myślałam, że to już zostało ustalone, że najlepsza wersja to ta z przesuniętymi drzwiami, żeby kibelek z bidetem się po lewej od wejścia zmieściły, a umywalka na przeciwko nich, a między nią a prysznicem ukryte drzwiczki na rzeczy do prania lądujące w pralni I że czekamy na piękne wizki tego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.04.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 jak dla mnie wersja 3 - wanna na miejcu kibelków, na miejcu wanny umywalka sama ją pierwotnie narysowałaś też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.04.2015 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja myślałam, że to już zostało ustalone, że najlepsza wersja to ta z przesuniętymi drzwiami, żeby kibelek z bidetem się po lewej od wejścia zmieściły, a umywalka na przeciwko nich, a między nią a prysznicem ukryte drzwiczki na rzeczy do prania lądujące w pralni I że czekamy na piękne wizki tego rozwiązania nic nie było ustalone, na proste wizki czekałam potem będą piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 09.04.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Mi bardziej podoba się układ w pierwszej, ale ja się nie znam. Łatwiej dla mycia rąk jak trzeba na szybko Ja też robię przetwory, w domu planuje ich hurtowe ilości. Planuje na to ziemianie Chcesz inspirację dla spiżarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.04.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 w tej ostatniej wersji nie będzie możliwości zrobienia szafek nad WC, chyba że takie wąskie na 15 cm tylko nad geberitami i pociągnięte nad wanną ale nie widzę sensu takich wielkich robić bo zaraz obok mam pralnię na jakieś zapasy kosmetyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.04.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Mi bardziej podoba się układ w pierwszej, ale ja się nie znam. Łatwiej dla mycia rąk jak trzeba na szybko Ja też robię przetwory, w domu planuje ich hurtowe ilości. Planuje na to ziemianie Chcesz inspirację dla spiżarni? Przeglądam na bieżąco Twojego pinteresta dzięki za głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 09.04.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) @ więc wiesz że dla mnie wersja z umywalką koło prysznica a kibelki naprzeciwko półka geberitowa boczna mi nie grała a teraz chyba szafka z zsypem i tak bedzie wieksza niz pierwotnie wszystko wejdzie,obok pralnia w łazience nie trzeba tak jak piszesz. Przetworów nie robię ale mrożę np grzyby a jak impreza jest to brakuje miejsca w lodowce,nawet bardziej takiego chłodnego miejsca gdzie gorący gar czy blachę z ciastem mozna odstawić więc spiżarnia zimna bardzo praktyczna,a zamrazalka jak jest miejsce to to jeszcze lepiej. Edit ścianka z prysznica ładnie się zmniejszy tzn bedzie zasłonieta wyżej przez umywalki Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Bejaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.04.2015 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 dziewczyny, ale co z tymi kibelkami na wejściu? nie będą razić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Najbardziej podoba mi się wersja z wc i bidetem na lewo od wejścia, a umywalką naprzeciwko. Wydaje się również wygodna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.04.2015 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Najbardziej podoba mi się wersja z wc i bidetem na lewo od wejścia, a umywalką naprzeciwko. Wydaje się również wygodna:) też mi się podoba ale wszyscy mówią że kibelki nie powinny być tak bezpośrednio na widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 też mi się podoba ale wszyscy mówią że kibelki nie powinny być tak bezpośrednio na widoku hmm... a jeszcze inni mówią,że nie mogą być naprzeciwko drzwi a w końcu gdzieś trzeba je dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 09.04.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Jak wchodzisz to patrzysz przed siebie najczęsciej nie masz kibelka na wprost wejścia tylko z boku w kącie miska wc a dalej bidet przy wannie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.04.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 mi najbardziej podoba się opcja 1 ale jeśli ma być (i będzie) klapka do pralni - to opcja 3 jedynie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sprout 10.04.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jeśli głosowanie, to ja głosuję za wersją pierwszą. Można poczytać przy świetle dziennym. A biorąc pod uwagę bezpośrednią bliskość pralni klapki do niej w ogóle bym nie robiła. Jeśli domownicy nie są w stanie przejść dwóch kroków do sąsiednich drzwi, żeby zrzucić do kosza brudną bieliznę, to i z obsługą klapki mogą mieć problem. Jak ja Wam zazdroszczę tych spiżarni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Oreeetykretyy ile mam zaleglosci Witaj Justys i Wy dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.04.2015 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Mesliko wróciłaś czytaj i doradzaj Sprout tęskniłam za Tobą co tak rzadko zaglądasz? aktualnie też mam obok maleńkie pomieszczenie szumnie nazwane pralnią i rodzinka nauczyła się przenosić tam pranie po kąpieli wiec jeżeli będzie pierwsza opcja to nie będzie problemu. Też się cieszę ze spiżarni, nawet dwóch Karolina, moja projektantka też jest za pierwszą wersją, napisała tak : "Przede wszystkim wolę pierwszą wersję bo zabudowa ładnie się komponuje a lustrze widać lampę i ładne płytki zza wanny - natomiast ta wersja daje mniej przestrzeni. Nie podoba mi się też wc obok wanny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.04.2015 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 hmm... a jeszcze inni mówią,że nie mogą być naprzeciwko drzwi a w końcu gdzieś trzeba je dać może zdecyduję się na Toi toi w ogródku i na tym się skończy problem z muszlami http://img2.sprzedajemy.pl/540x405_toaleta-toi-toi-24329142.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.04.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 ... Karolina, moja projektantka też jest za pierwszą wersją, ... czyli nie ja jedyna jestem za tą wersją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.04.2015 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 czyli nie ja jedyna jestem za tą wersją głosowanie nadal trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 może zdecyduję się na Toi toi w ogródku i na tym się skończy problem z muszlami :lol2: za drogo... lepiej zbic z desek http://weasleye.w.interia.pl/wychodek.jpg jest monitoring i kffiatki :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts