Emila3000 13.04.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 kurde muszą być solidne, bo mam takie do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.04.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 śmiejcie się śmiejcie potem będziecie mi zazdrościć takich tanich drzwi w piwnicy :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.04.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 piwnice będziesz miała boską, już Ci zazdrościmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.04.2015 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 miałaś wrzucić zdjęcia swoich lampek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.04.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 a no tak, ale dzisiaj miałam przez calutki dzień fachofffców w domu od 8 do 21 - 3 rożne ekipy i nie było kiedy skoczyć do piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.04.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 na jakim Emilka jesteś etapie, myślałam ze już mieszkasz no i skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.04.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 tak mieszkam od grudnia. Ale jeszcze sporo nie skończonego. W zeszłym tygodniu dopiero montowali nam ogrodzenie ( zamówione we wrześniu ! ), dzisiaj zakładali siłowniki do bramy wjazdowej, a elektryk uzbrajał cała skrzynkę z prądem dla ogrodu. Był tez facet, tynkuje nam murki-balustrady na tarasie i balkonie, których nie skończyliśmy, bo mrozy przyszły. mieszkam w małej wsi pod Skierniewicami - dokładnie pomiędzy Warszawą i Łodzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 14.04.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Pytanie do Was czy spotkaliście się płytką Geotiles Manises w sklepie stacjonarnym na Górnym Śląsku? Witam, po cichutku podglądam . Sklepu stacjonarnego nie znam, ale sklep internetowy http://dekordia.pl/ wysyła próbki, Właśnie czekam na 2 płytki z Geotiles - flow i kronos, koszt 35zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Jeeej zmowa jakas miedzy Wami czy co? wszystkie takie same drzwi ??? ale extra ja sie wybijam, bo nie mam wewnetrzych..... jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.04.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Meliska, one są zewnętrzne, nie wiem czy już masz? allleee nic straconego możesz je jeszcze wymienić na te jedyne właściwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.04.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Też mam takie z kotłowni na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Meliska, one są zewnętrzne, nie wiem czy już masz? allleee nic straconego możesz je jeszcze wymienić na te jedyne właściwe zewnetrzne mam... cenowo drozsze i lepsiejsze niz frontowe glowne jezeli chodzi o ich typ, a juz zabrane do reklamacji bo tak nam popekaly:jawdrop: spekaly po 2mcach po zamontowaniu, a reklamowane na mc przed wygasnieciem gwarancji zaczelam zalowac, ze nie wybralismy drzwi do tysiaka...obecnie czekam na ich powrot z reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.04.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Tylko nie wstawiaj takich jak u mnie główne Przeciwpancerne są, a jak słoneczko od rana poświeci, to muszę się wieszać od środka jak mastif, bulterier albo inne zajadłe bydlę i ciągnąć za klamkę, żeby zamek otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Pestka, az sobie zaczelam Ciebie wyobrazac :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.04.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Pestka przygotowana na inwazje ruskih zielonych ludków, nie sforsują drzwi nawet czolgiem kupionym w sklepie za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 bo w sklepie za rogiem to same atrapy stoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 14.04.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Dziewczynki moje kochane, one nie są zewnętrzne, one są uniwersalne o proszę tu opis Pesteczko, drzwi zewnętrzne to jeszcze są w planach, w powijakach właściwie .... ale zapamiętam Twoją radę o pancerniakach Melisko nie masz pojęcia jak sie cieszę że już wróciłaś, bez Ciebie nudno Romana i proszę się odzywać a nie tak cichaczem... u nas miło i przyjemnie, czasem gospodyni kawką a czasem winkiem raczy Dzięki za podpowiedź, jak nie znajdę u nas sklepu to skorzystam, no i pewnie do Ciebie zajrzę pooglądać z bliska płytki Emilka Ty się nie migaj, bo Skierniewice to nie koniec świata,wpadnę i to dopiero będzie się działo zdjęcia wrzucaj Zmykam do pracy, bądźcie dzielne a jak ktoś znajdzie drzwi do piwnicy lepsze niż moje techniczne, to proszę się nie krępować i wrzucać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.04.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Emilka Ty się nie migaj, bo Skierniewice to nie koniec świata,wpadnę i to dopiero będzie się działo zdjęcia wrzucaj Zmykam do pracy, bądźcie dzielne a jak ktoś znajdzie drzwi do piwnicy lepsze niż moje techniczne, to proszę się nie krępować i wrzucać fotki tylko uprzedź wcześniej to ciasto upiekę fotki zrobiłam, w tym dla pestki - związane z farbą wapienną jessuu jak tam pizga u mnie w piwnicy. Wentylacja grawitacyna jest i jak są te wiatry to łeb normalnie urywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Emilaaa pozatykaj dziurki :lol2: ta Justys, gdzie taka druga wariatke znajdziesz na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.04.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 pozatykane są z guuglem mam problemy, zdjęć na serwer nie mogę przesłać. Coś ostatnio często ma rożne awarie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts