Bejaro 21.04.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Cześć dziewczyny Dziś jestem w lepszym humorze http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif , rozwiązałam problem okapu ( burza mózgu z moim ukochanym mężem ) i byłam w Domusie i widziałam na własne oczy geotiles manises a nawet muszlę z KOŁA bez kołnierza LIFE, którą sobie umyśliłam Ale po kolei Aniko wszystko ma swoje plusy i minusy, trzymamy kciuki abyś dobrze pozaznaczała kontakty i wtyczki i kabelki najważniejsze że za niedługo będziesz mieszkać a ja dalej będę kreślić moją kuchnię na papierze ( oby nie ) Schodów jeszcze nie mamy, będą spiralne, o takich marzył mój mąż i takie będzie miał, coś w tym typie http://www.upstairs24.com/ebay/details/schody_moduowe_spiralne_arke_civik_9_13_0.jpg Emilko chcę zobaczyć Twoje fanaberie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif Pestko Ty w moich oczach jesteś bohaterem swojego domu http://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif Okap będzie sufitowy na suficie będzie biegł "irokez" nad patchworkiem aby uzyskać wymagane 150 cm Koniec kropka zamykamy zamykamy temat projektu kuchni http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a084.gif No nie wierzę ale się cieszę jak to ostateczne to trzeba szampana otworzyć. Ja nic nie wiem o tym Domusie namiary i opinię proszę,płtyki super. Czy irokes z sufitowym okapem w Twojej kuchni zostanie uwieńczony na wizkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 21.04.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Wszystkie biało-czarne świetne:) A niebieskie wsiowe - rozumiem Twoją córkę ale mają prawo się podobać - moja koleżanka np kocha takie zestawienia miłością absolutną och...to szkoda wizki - naprawdę nie chcesz tego zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 21.04.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 i kibelek ktoś może taki ma? http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/p%b3ytki/domus/DSC_0408.jpg koleżanka ma - chwali sobie:) Nawet chyba nie ma tego wrąbka na rancie - tylko gładki. Będę u niej w czwartek to się przyjrzę głębiej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.04.2015 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Może będzie wizka... ale moja pani projektanta jest bardzo zajęta wiec może za jakiś czas ale boję się że znowu coś tam nie zagra... a już nie mam naprawdę do tego ani ochoty ani siły Beatko Domus jest w Rawie k/Ikei Aniu, spytaj znajomej o model i nie zaglądaj za głęboko dzięki Dla Was moje niebieski płytki są wsiowe bo Wy młode siksy jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 21.04.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Spytam, ale chyba ma Koło. I nie psiocz już na te wizki, tylko przypomnij sobie swoją pierwszą, pierwszą kuchnię sprzed wizek wszelakich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.04.2015 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Wyglądała tak http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/DSC_0204.jpg nie psioczę na wizki tylko chcę już w niej gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.04.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 pięknościowe płytki do mojej kuchni zbyt zdobne pogryzą sie z wyrazistym blatem z piaskowca a może nie? a widziałaś vivesy na żywo? jak w porównaniu z tymi???? kibelka nie rozumiem po co taki? a wizkę sobie walnij, nawet jak wyjdzie okropnie to lepiej zobaczyć to wcześniej niż później po zamontowaniu wszystkiego, bo już nic nie zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.04.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 nie psioczę na wizki tylko chcę już w niej gotować a kto ci broni, postaw sobie kuchenkę turystyczną na pustaku i gotuj zupki dla budowlanców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.04.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Emi, jak coś się może pogryźć z piaskowcem Czy on w jakieś paski, plamy i inne wzorki jest? Kibelek jest łatwy w utrzymaniu, bo nie ma kołnierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.04.2015 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Emilko, widziałam vivesy śliczne były widziałam osobne płytki i nawet na ścianie, bardzo ładne, kolory delikatne, takie rozmyte, geotines mają wyraźniejsze wzorki. Dlaczego nie miałyby do piaskowca pasować? Kibelek bo jest bez kołnierza, pod którym zbiera się kamień i grzyb i inne paskudztwa wezmę wrzątek i zaserwuję chińszczyznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.04.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 no własnie piaskowiec ma masę przecudnych pasków, mam 2 fotki tutaj kawałeczek - brudny, bo zdjcie zrobione zaraz po wypakowaniu go z samochodu a tu inny kawałek już na docelowym miejscu (meble maja przekłamany kolor - są czekoladowe i w trakcie przeróbki) muszę strzelić sobie wizkę na zdjęciu z różnymi płytkami. wezmę wrzątek i zaserwuję chińszczyznę nie rozpieszczaj ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.04.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Emilko, masz meble z duszą Czy tak je zostawisz czy poddasz jakimś zabiegom renowacyjnym? Widziałam bardzo ciekawą płytkę patchworkową, nie umiem jej znaleźć. Jest strasznie kolorowa a mimo to zwróciła moją uwagę, może to Twój styl? a zdjęcie mam kiepskie ale jest nazwa Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.04.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 .... O położeniu elektroniki decydujesz stojąc w tym pomieszczeniu.... co nie znaczy że wychodzi dobrze u nas dumaliśmy sporo czasu i wydawało się idealnie... teraz jak już mieszkamy to kilka punktów jest do przeniesienia - rozpierducha a kilku brakuje.. więc nie łam się projektowaniem na papierze - może nawet będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.04.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 to są moje antyczne meble kuchenne - 7 lat już mają te własnie, które zabrałam ze starego domu, Bardzo je lubię i nie wyobrażam sobie mieć innych. Góra od kredensu już stoi na blacie, tylko nie mogę stolarza dobłagać, żeby mi je dokończył - brakuje szufladek, cokołów, oświetlenia regenerować ich nie będę, tylko trzeba je doszorować, tzn już są doszorowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.04.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Emi, świetne fronty. Miałam podobne w starym mieszkaniu na Ursynowie, tyle, że jasne. Mapisa charmy decore patchwork http://charismaceramic.com/shop/porcelain/charmy-decore-patchwork-25-3-x-70-6/ Tu są też inne tej firmy http://www.sklep.euro-ceramika.pl/producenci/mapisa-ceramica_k_409.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.04.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Emila, 7 lat to chyba nie antyczne jeszcze kochasz je i to wystarczy. Ja tam bym je podrasowała ale juz wiesz że ze mną łatwo nie ma A z czego będą te dodatkowe części? stolarz dobierze idealnie? no właśnie Kasiu, te z fotki są jeszcze inne Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 21.04.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja już elektryke i kanalizacje mam ustalone odgórnie i nic zmienić w niej nie mogę (no mogę ale np dodanie 1 kontaktu kosztowało by nas chyba 2tyś z tego co pamiętam) i tak już projekt wysłany do fabryki i czekają na sygnał by komputery go wycinamy i składały.Dlatego szukam info o schodach bo nic na ten temat nie wiem a coś muszę już decydować.Matko jaki ogrom pięknych plytek i mi na ten przykład niebieskie bardzo podobają :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.04.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Emila, 7 lat to chyba nie antyczne jeszcze kochasz je i to wystarczy. Ja tam bym je podrasowała ale juz wiesz że ze mną łatwo nie ma A z czego będą te dodatkowe części? stolarz dobierze idealnie? no właśnie Kasiu, te z fotki są jeszcze inne fronty i dodatkowe forniry zamówiłam po prostu u producenta, gdzie brałam fronty różnią się trochę kolorem, bo te spłowiały odrobinę, kiedys się wyrówna, albo wymienię na nowe - jak będę mieć za duzo kasy jakbyś je podrasowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.04.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Emilka czy ja dobrze widzę że np szuflady są trochę zdarte? wypłowiałe jakby? jeżeli tego jest więcej, to ja bym wszystkie fronty pościerała i pomalowała na nowo- oczywiście nie osobiście miałabym piękne drewniane meble w nowej odsłonie bo rzeczywiście szkoda ich przecież Są na fm takie wątki gdzie dziewczyny zajmują się same taką renowacją i wychodzą super stare/nowe meble, dziewczyny na pewno je znają, Tomkowa czy Meliska Aniko, powiem Ci że mimo wszystko jesteś odważna ale z drugiej strony skoro ludzie mieszkają w takich domach i wciąż je produkują to musi być tam wszystko sprawdzone i praktycznie rozłożone. A Tu musisz mieć chyba takie tradycyjne schody, ze spocznikiem? bo my tylko "dziurę" okrągłą mamy zostawioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.04.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja już elektryke i kanalizacje mam ustalone odgórnie i nic zmienić w niej nie mogę (no mogę ale np dodanie 1 kontaktu kosztowało by nas chyba 2tyś z tego co pamiętam) i tak już projekt wysłany do fabryki i czekają na sygnał by komputery go wycinamy i składały. Dlatego szukam info o schodach bo nic na ten temat nie wiem a coś muszę już decydować. Matko jaki ogrom pięknych plytek i mi na ten przykład niebieskie bardzo podobają :] Aniko, co chcesz wiedzieć o schodach? Może podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts