lukasz69karolina 22.04.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 no mi też ale nie do moich okien i koncepcji wnętrza, tu niepasowałoby drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.04.2015 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 a jaka jest Twoja koncepcja wnętrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.04.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 kolorowa bo to pokoje dzieci, więc nie chcę siać zamętu już z obramowaniem okna - musi być na biało... poza tym będą zasłony i to by się gryzło - nie sądzisz? tutaj realizacje są w mocno nowoczesnych i minimalistycznych wnętrzach... to nie mój klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.04.2015 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Rozumiem, Ty na bogato :rotfl::rotfl: ja właśnie też mam problem ze takie obicie drewnem będzie kolidowało z zasłonkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.04.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ja na kolorowo-odpustowo no właśnie pestka masz jakieś realizacje z zasłonkami?? co wpisać w googla by to wyskakiwalo, bo nie umiem trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.04.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 znalazłam takie cuś - tylko to totalnie inny styl... ale chyba zasłonka pasuje, dla mnie się nie gryzie jednakhttp://st.depositphotos.com/1392258/869/i/950/depositphotos_8690487-Dining-room-with-wood-trim-windows.jpghttp://pl.depositphotos.com/8690487/stock-photo-dining-room-with-wood-trim.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.04.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Raczej na pintereście, bo googluś dziwnie googluje i trzeba się nagłówkować z wpisywaniem kombinacji np.: Windows Treatment. Do tego dodajemy inside, interior, albo inne oznaczające wnętrze. Poza tym: wood, wooden, frame. Męka W pintereście łatwiej. Te obudowy-okładziny wnęki okiennej mogą być i do tego zasłony, albo shuttersy, albo rolety, albo żaluzje. Wsio pasuje. Firanusie też. Zależy jaki styl chcemy. Kiedyś wszystkie okna były tak obudowywane. Tak samo można otwory drzwiowe, szczególnie tam gdzie nie ma drzwi, albo są przesuwne (barn doors) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.04.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ja na kolorowo-odpustowo no właśnie pestka masz jakieś realizacje z zasłonkami?? co wpisać w googla by to wyskakiwalo, bo nie umiem trafić Karolina, dziś co nieco podrzuciłam kolorowego na pinterest: sypialniane i do łączenia kolorów, i w lampach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.04.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Emilka wiem wygląda to jak 100 pytań do... ale z czego masz szafki? bo ja planuję z płyty. Masz takie porządne meble a nie nie lubisz gotować, skandal mąż znaczy się Ci dogadza? burżujem nie jestem - szafki są z płyty, tak jak się robi szafki kuchenne:P Wszystkie widoczne elementy są z forniru a rzeżbione - cokoły, listwy są drewniane, Elementy wyspy też będą drewniane. Zamiast wydawać kasę na korpusy szafek, lepiej zainwestową ją w szuflady bluma. gotować nie lubię, ale muszę za to lubię piec mam pełno gadzetów które muszę gdzieś popychać i uwielbiam hektary blatów roboczych - chociaż szykujac święta i tak się nie pomieściłam U mnie futryna w drzwiach wejsciowych jest z czegoś cieniutkiego - sklejki własnie chyba, podobno ma to wytrzymać przymocowane to jest opaskami z obydwu stron. tak se patrze na swoje okna czy by takie drewienko nie pasowało na glify walnąć sklejka cieniutka. bo też ciasno i musiałabym dookoła okna objechać cieniutką opaską frezowaną - bo parapety tylko 5 cm z obu stron wystają za obrys za okna. Będę mieć nad czym myśleć, kiedy nie będę miała juz żadnych problemów wykończeniowych na głowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Forumowa Lucka6 ma obudowane okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.04.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 OlaU ma zdaje się na biało obudowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 OlaU ma zdaje się na biało obudowane Az ide zobaczyc, bo nie przypominam sobie, zeby miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Przeszukalam po fotkach i nie znalazlam zabudowy Pestka, moze to u kogos innego widzialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.04.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Może Pamiętam okna w kuchni, a między nimi półwysep. Między oknami miała wisieć fotografia morze o zachodzie drukowane na dibondzie. Przymierzałam tę fotkę, czy pasuje kolorowa, czy czarno biała. Okna są obudowane na biało o ile pamiętam mdfem. TO jest to, ale nie mam zapisane czyja Kuchnia Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.04.2015 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ale Lucka ma szeroką tą wnękę na okna, to prawie jak Karolina w kuchni, ciągle ją widzę...rozmarzoną i romantyczną z kawą... :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ale Lucka ma szeroką tą wnękę na okna, to prawie jak Karolina w kuchni, ciągle ją widzę...rozmarzoną i romantyczną z kawą... :rotfl::rotfl: Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Pestus to juz wiem na 100% ze to nie Oli kuchnia Mysle i mysle czyja ona moze byc.. mam pewne podejrzenia ale zero pewnosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.04.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 No, widzisz. Za późno wpadłam na pomysł, żeby w nazwach plików wstawiać nicki i jest trochę takich, że nie pamiętam czyje to. Faktycznie Oli robiłam obrazek, ale zupełnie inny. Żółty z czarnym jak plakat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sprout 22.04.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Pestko, tym razem specjalnie dla Ciebie... To kuchnia Anety S, która niestety nie udziela sie już na Forum . Niewiele zdjęć jest jeszcze widocznych, ale coś zostało http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186514-Aneta-zdjecia-domu/page2 Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.04.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Tak, to kuchnia kochanej AnetyS. Niestety większość zdjęć się już nie wyświetla . Szkoda, bo jej dom bardzo mnie inspirował, emanował ciepłem Anety i radością jej Dzieci. Jus - jeśli Tobie obojętne to proponuję sobotę . Dogadamy się już na priva . Cieszę się bardzo Ja swoje gresy też kupowałam w Domusie (jeszcze kiedy byli w TTW) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts