pestka56 22.04.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 To podpisze te fotki, które mam. Dzięki Kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.04.2015 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Bardzo mi się podoba taka zabudowa okienna, ja mam antracytowe okna, to musiałabym też białą tą zabudowę mieć, bo jakoś w antracycie sobie tego nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.04.2015 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ale Lucka ma szeroką tą wnękę na okna, to prawie jak Karolina w kuchni, ciągle ją widzę...rozmarzoną i romantyczną z kawą... :rotfl::rotfl: Ja też wariatki kurna... u mnie okno grafit a parapet dąb... to już na bank nie będzie tak ładnie wyglądało z białą obudową drewnianej nie dam, a byłoby okej wtedy pocieszam się tylko tym, że białej obudowy zbytnio nie będzie widać a jednak uchroni ciutkę glify okien przed brudzeniem kuloskami dzieciakowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.04.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Bardzo mi się podoba taka zabudowa okienna, ja mam antracytowe okna, to musiałabym też białą tą zabudowę mieć, bo jakoś w antracycie sobie tego nie wyobrażam albo w kolorze parapetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.04.2015 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 czyli musiałabym mieć to wszystko zbliżone do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.04.2015 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Czy jeśli w okapie sufitowym będzie już oświetkenie to te lampki są jescze potrzebne w tym miejscu.Można same lampki zaświecić. właśnie obawiam się ze te lampki będą za wysoko aby było to światło skuteczne nad blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.04.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 nie będą za wysoko no chyba że lubisz mieć widno jak na sali operacyjnej mam nad blatem oprawy sufitowe - dają radę spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 22.04.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 nie będą za wysoko no chyba że lubisz mieć widno jak na sali operacyjnej mam nad blatem oprawy sufitowe - dają radę spokojnie Czyli też wysoko i się sprawdza. Dla spokoju możesz dać same kabelki do tych bocznych lampek, najwyżej zostaną schowane pod płytkami niewykorzystane, i niewidoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.04.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Dzięki Karolina, to są cenne spostrzeżenia, zrobię tak jak radzi Beata i zostawię kabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Mieliśmy ranek pełen emocji. Całą Rodzinką wybraliśmy się podziwiać okna i tymczasowe drzwi, niestety tutaj się rozczarowaliśmy, nasz wykonawca trochę poszedł po bandzie i mąż się zdenerwował, ale ja nie o tym Zabraliśmy Frodka na wyprawę, poznał się z kumplami sąsiada, dwoma mieszańcami owczarków, poganiali wzdłuż ogrodzenia, pierwsze koty za płoty były, Frodek przeszczęśliwy zwiedzał dom i działkę Niestety jego ciekawość mało nas nie kosztowała zawału; u sąsiada, nieogrodzony sztuczny staw mu się tak spodobał ze do niego wpadł... brzeg nisko ale stromo, nie potrafił się wydostać na szczęście okazało sie ze umie pływać został wyciągnięty przez p.o. zięcia.. zmokła moja ukochana kurka tak się wystraszyła że aż zwymiotował Bidulek mój dzielny. Mam nadzieję że zapamięta gdzie się nie wybierać na wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Frodek przeszczęśliwy zwiedzał dom i działkę Niestety jego ciekawość mało nas nie kosztowała zawału; u sąsiada, nieogrodzony sztuczny staw mu się tak spodobał ze do niego wpadł... brzeg nisko ale stromo, nie potrafił się wydostać na szczęście okazało sie ze umie pływać został wyciągnięty przez p.o. zięcia.. zmokła moja ukochana kurka tak się wystraszyła że aż zwymiotował Bidulek mój dzielny. Mam nadzieję że zapamięta gdzie się nie wybierać na wycieczkę o nie, biedactwo:( to mu się na długo odechce pływania. Nasza goldenka już miesiąc temu rozpoczęła sezon kąpielowy, kiedy tylko może wskakuje do oczka wodnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.04.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Fodulek biedny ważne że wszystko dobrze się skończyło,ciepło jest nic mu nie będzie-chyba sama bardziej się zestresowałaś. Nie przejmuj się drzwiami moje po tynkowaniu wyglądają tak że żaden montaż by im nie pomógł,nawet nie oceniałam montażu aby łatwo było zdjąć i dookoła otynkować i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 mąż sie zdenerwował bo zabezpieczenie dali kiepskie, na śruby już nie wspomnę o piankowaniu wokół okien, to kosztowało 1 tys: takie sztaby dali to zdjęcie to zrobiłoby furorę na demotywatorach chyba, brak słów czy wyobraźni? http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/budowa/IMG_3173.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.04.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Ostatnie zdjęcie to na szkoleniach BHP powinno być pokazywane. Okna u mnie są inaczej mam tak dodatkową listwę podparapetową czy jakoś tak w tych nie tarasowych bo chyba takie pokazujesz jest tam mniej miejsca i były tam takie jeszcze kliny-nie znam się,ale pianka powinna być do styropianu na łączenia może zapianują później. A drzwi to nie problem,tylko ciekawe dlaczego dali te zewnętrzne zawiasy skoro są w już orginalne ,może technicznie tak trzeba było to na chwile tylko oprócz odbioru wizualnego nie ma sie czego czepiać mja swoją funkcję spełniać i już. Masz SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Właściwie to masz rację Beatko, Ogłaszam SSZ o to chodzi że piankę dali tylko wokół okien a na dole styropian i nie zapiankowali tego styropianu, po oknem kuchennym to nawet wypadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 o nie, biedactwo:( to mu się na długo odechce pływania. Nasza goldenka już miesiąc temu rozpoczęła sezon kąpielowy, kiedy tylko może wskakuje do oczka wodnego:) miałam kiedyś labradora, też każdą wodę musiał zaliczyć a Frodek nie lubi się kąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 SSZ hip hip hurra:)!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 SSZ hip hip hurra:)!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.04.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Ogłaszam SSZ http://www.thewheelfx.com/lane/GIFS/AGoodToast.gif Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 dziś na słodko świętuję http://i0.huffpost.com/gen/1548698/images/n-NUTELLA-ADDICTS-large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts