Juskra 06.05.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) Justyś, czytam jak zwykle po łebkach ale Ciebie wzięłam na pierwszy kęs. Ja mam jedną mega drogą baterię w łazience na dole - byłam w niej zakochana, a teraz wszystko mi jedno, czy czyszczę Grohe, czy Omniresa;) Serio - Omnires daje radę - mam go już po raz drugi - w mieszkaniu takowego mieliśmy i przez 4 lata zero usterek. Gdybym miała jeszcze raz kupować baterie, wszystkie byłyby ze zwykłej półki - nikt tego nie doceni - nawet gospodarz;). Jedyne co to z kludiego jestem zadowolona, bo po prostu idealnie mi pasuje do łazienki - sugeruje się tym kryteruim właśnie -powinno się Tobie podobać i pasować do koncepcji:hug: Do wszystkiego trzeba podchodzić bez kompleksów - zawsze znajdą się życzliwi i albo coś będzie za tanie albo za drogie, także luuuz;) Cieszę sie ze mnie wzięłaś na pierwszy pewnie przez to tulenie Chloe, nie mam kompleksów pod tym względem, podchodzę do tego jak do ciuchów, uwielbiam sukienki z Tiffi, wydaje się że są szyte na mnie ale zachodzę do pepko i też coś kupuję, ostatnio pokochałam kocyki teraz mam kludi w łazience ale zwróciłam uwagę na markę dopiero po naszych rozmowach, brudzi się i robią sie zacieki jak na marketowej którą ma mama nie mam ciśnienia Edytowane 6 Maja 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.05.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 No i się spóźniłam na tulenie forumowe - za to synka do snu utuliłam wanilina specjalnie dla Ciebie, uściski :hug: a teraz dla synka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.05.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Ach ten Twój Mąż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 06.05.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Wanilia - ja też się spóźniłam - to chociaż my się utulmy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 06.05.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 mi mąż ostatnio kupił japońskie dawajcie kieliszki kochane Ja chętnie odreaguję stres maturalny i budowlany sama nie wiem który większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 06.05.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Bejaro - jak tam synuś? żyje? moja siostra też zdaje - ledwo żyje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.05.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Gospodyni chyba chłodzi japońskie, to ja poczęstuję już schłodzonym, portugalskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 06.05.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Bejaro - jak tam synuś? żyje? moja siostra też zdaje - ledwo żyje:lol2: Dzisiaj jak wrócił to padł naprawdę bo trzeci dzień najpierw podstawa a dopiero o 14 stej rozszerzenie ta przerwa ponoć najgorsza była. Jutro przerwa w piątek mata rozszerzenie.Od poniedziałku od nowa. Masz młodziutką siostrę powodzenia dla maturzystki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.05.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Tyle powodów do picia a jutro trzeba do pracy Trzymamy kciuki za maturzystów, jestem przekonana ze sobie poradzą Ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 06.05.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Dziękuję Trzymam również, za Twojego syna. Gdzie się dalej wybiera? ps chyba przy winku można pozaśmiecać Justynce wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.05.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 to po kieliszku japońskiego http://winoseco.vipserv.org/obrazki/sliwkaczerwona.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 06.05.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Dziękuję Trzymam również, za Twojego syna. Gdzie się dalej wybiera? ps chyba przy winku można pozaśmiecać Justynce wątek? Justynka nie tylko przy winku życzliwa. Jak się dostanie to Politechnika Wrocławska zobaczymy. A siostra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.05.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Matura dla nas gorsza niż dla nastolatka Lustro piękne, ja szukam podobnego tylko owalny Też lubię to forum jakoś nieszczegolnie dostosowuje się do ogólnych tematów a tutaj przynajmniej w teorii kafelki są uniwersalne i mogę się wypowiedzieć ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.05.2015 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ten wątek jest dla wszystkich i o wszystkim zacznę od mojej córki, jest na kierunku : doradztwo filozoficzne i coaching Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 to po kieliszku japońskiego http://winoseco.vipserv.org/obrazki/sliwkaczerwona.JPG napiję się i ja:D zdrówko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ten wątek jest dla wszystkich i o wszystkim zacznę od mojej córki, jest na kierunku : doradztwo filozoficzne i coaching ciekawy kierunek, jeszcze o takim nie słyszałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Właśnie miałam zapytać, czy to japońskie to może śliwkowe widzę, że tak To ja poproszę prawie gorące. Jest wtedy pyszne i... oni to właśnie tak piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 06.05.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 kierunek super Jus, chyba na topie teraz:) A siostra na Uniwerek Przyrodniczy na jakieś eko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.05.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 To się teraz czuję utulona JA się winka nie napiję bo na mnie działa nasennie a dziś może mi nocy zabraknąć na skończenie zlecenia I jeszcze zamiast pracować kukam i lukam tu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.05.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Właśnie miałam zapytać, czy to japońskie to może śliwkowe widzę, że tak To ja poproszę prawie gorące. Jest wtedy pyszne i... oni to właśnie tak piją Może ja się nie znam, ale zachęcam zdecydowanie pić mocno schłodzone Na gorąco to raczej ryżowa wódeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts