Mmelisa 08.05.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Pestka! :rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 A co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 A co :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 08.05.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 A co Ja to musiałam na forum zapytać,aby się uświadomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Ja to musiałam na forum zapytać,aby się uświadomić :lol2: Juskra nas pogoni ona nas drzwiami a my oknem nazat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.05.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 boshhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Wybacz Jus, ale muszę Mój ulubiony małżeński: Safari. Angielskie małżeństwo. Ona znudzona, on biega z bronią podekscytowany. W obozie stoi wielka klatka i czeka na złapane żywe zwierzę. I wreszcie jest to zwierzę. Ogromny goryl pędzi do obozu. Łapie pod pachę Angielkę i wpada do klatki, która automatycznie się zamyka. Ona w panice – Kochanie, ratunku! Zrób coś, zobacz co on mi chce zrobić !!!! On, z angielską flegmą – Spróbuj mu wytłumaczyć, że Cię głowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 :lol2: dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 08.05.2015 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 dziewczyny, pierwsze co mi przychodzi do głowy .... to za Aniką, wymiękam Dziękuję Kasiu, tyle czasu mi poświecasz Podoba mi się wyłącznie wersja podstawowa, to ciężko wypracowane dzieło wspólne i wszystkie inne wariacje okapowe w moim zdaniem go psują Ta wersja z okapami Pestki i z paskiem nad półwyspem, która zyskała Wasze głosy sprawia wrażenie że patchworki są tam na silę wciśnięte a nie że są głównym elementem a to właśnie ten pasek grał pierwsze skrzypce w pierwotnej wersji Mówiąc kolokwialnie "napaliłam się" ( to chyba te Wasze kawały spowodowały ) na wersję z paskiem na środku i żadna inna mi się nie podoba. Mam wrażenie że aby mieć okap muszę szukać całkiem innej "wariacji" kuchennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 08.05.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 :lol2: Juskra nas pogoni ona nas drzwiami a my oknem nazat nie ma takiej opcji, uwielbiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Jus, odpocznij od kuchni. Przyda się trochę dystansu. Tylko jedno pytanie ci jeszcze zadam – czy blat z płytą mógłby być szerszy na tyle, żeby zmieścić między płytą a ścianą okap podblatowy? to oczywiście spowodowałoby zmiany w części ze zlewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 08.05.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Niestety nie, już próbowałyśmy takiej opcji z projektantką mam zamiar odpocząć, w niedzielę mam dużą imprezę firmową to nie będę myśleć o kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.05.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Juskra rozumiem Cię doskonale ! Pamiętaj że masz jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 08.05.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 08.05.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Wkonany z białego szkła i stali nierdzewnej ultrapłaski okap serii F-Light CEILING UP&DOWN (prototyp) również fascynował designem i technologią. Nowoczesne rozwiązanie, które pozwala zyskać przestrzeń i swobodę w aranżacji wnętrza. Urządzenie sterowane jest za pomocą pilota. Wystarczy jeden delikatny dotyk, by okap wysunął się z sufitu i zaczął bezszelestnie pracować. Jednocześnie z elegancją i wyrafinowaniem rozświetli blat roboczy i całą kuchnię. Gdy nie jest już używany podnosi się do góry i staje się integralną częścią sufitu. Nowatorski i minimalistyczny CEILING UP&DOWN. http://okapyfaber.pl/images/misc/images/ceiling02.jpghttp://okapyfaber.pl/images/misc/images/ceilingo01.jpghttp://okapyfaber.pl/images/misc/images/ceiling04.jpg http://okapyfaber.pl/images/misc/images/ceiling03.jpg Ja się nie znam tylko to znalazłam wizualnie jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 09.05.2015 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 I pewnie kosztuje milion dolarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 taaa... te normalniejsze okapy tez sa na pilot wlaczane...tylko nie wysuwaja sie na dol Justys, odpocznij, wybaw sie i nie mysl o tej calej aranzacji domku taki reset mysli dobrze Ci zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.05.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Super ten okap. A czy nie może być po prostu jakiś czarny okap? Ten ma wysuwany panel, a w stanie "spoczynku" ma tylko 35 cm http://www.avien.pl/gallery/3_7918/franke-fcr-708-h-tc-bk-original.jpg Źródło Albo tuba? - za nią spokojnie mógłby iść Twój wymarzony pasek płytek - to akurat wyspowy, ale chodzi o kształt http://www.okapykuchenne.pl/images/detailed/10/Okap-wyspowy-40-cm-OK-4-BALTIC-ISLAND-okapykuchenne-pl-1.jpg Źródło Inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.05.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Czarna tuba jest niezła przymierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts