Mmelisa 09.06.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Przyszłam pomachać, bo dawno mnie nie było co do mebli, to kibicuję, sama jestem mało uzdolniona, DIY nie dla mnie:) nom, ja to juz przepadalam, tak dlugo mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 nom, ja to juz przepadalam, tak dlugo mnie nie bylo za długo Melisko forum umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 za długo Melisko forum umiera eee to chyba nie przeze mnie? Reeeetyy dopiero zobaczylam dzisiejsze wpisy! (bo nadrabiam) ale pieknie sie domek prezentuje! a projekt lazienki miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 tylko zastanawiam się nad tym kaloryferem, bo ta moja projektantka mało chyba precyzyjna i ciągle jej brakuje centymetrów tak na "oko" raczej kaloryfer i wieszaki na ręczniki nie zmieszczą się pod oknem, na projekcie pisze że okno ma 120 cm długości ale na zdjęciu wydaje się mniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.06.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 tego kaloryfera mam nadzieję, że nie będzie, bo wygląda tam fatalnie. nie do końca wiem o jaki podział tej zabudowy chodzi. ale nawet jak jakiś będzie możesz mieć łączone fronty - tak jak robi sie np w kuchni w szafkach pod zlewem gdzie są duże szuflady na sortowniki, ale wizualnie lepiej wyglądają podwójne drzwiczki lub mniejsze szuflady. łazienka bardzo fajnie lekko wygląda. Podłogę już masz upatrzoną? t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 szlafrok na pewno bedzie lezal na podlodze a nie wisial ale takie pordolki to juz pikus... podzial szafki pod zlewem mi sie bardzo podoba.. niby dlaczego maja byc szuflady badz drzwiczki na 2 podzielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 mam projekt łazienki ale póki co wygląda tak http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/budowa/09.06/canvas5.png jednak zrezygnowaliśmy z ścianki Kurczę, Juskra, przy umywalce pierwszy powinien być bidet, wc od ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 09.06.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Łazienka super lekko Podział chyba chodzi Ci o ten nad WC i bidetem od zabudowy geberitu zrobisz jak będziesz chciała to drobnostka ale chyba drzwiczki z podziałem na 2 bo tam wąsko to po co jeszcze dzielić. Nie widzę doprowadzenia do kaloryfera na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 09.06.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Córka przejęła mi komórkę jak oglądałam twój dom i mówi 'jako fajny, taki chce' ona ostatnio wybrana jest i nic jej się nie podoba to można uznać że dom prezentuje się wybitnie Łazienka Bardzo lekka i przyjemna. Będzie w końcu wanna wolnostojąca? Niech forum nie umiera tuż przed tym jak ja na poważnie wykończeniowe zacznę Edytowane 9 Czerwca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Madziu, dzięęęęęękiiiii Aniu, ale nasz instalator powiedział ze bliżej wejścia powinien być WC więc...? Beatka, jesteś nieoceniona, bardzo słuszna uwaga a mówiłam projektantce.... Aniko, czuję się doceniona, dziękuję będzie wolnostojąca, przeglądam te zabudowane i nijak mi się taka zabudowa nie podoba, choć starałam się ze względów praktycznych takie polubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 09.06.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Justynko czego to ja nie mówiłam mojej projektantce,nauczyłam się być DKJ Dział Kontroli Jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.06.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 jak dla mnie kolo wc potrzebny jest kosz na śmieci, którego też potrzebuje przy umywalce/lustrze - więc te sprzęty powinny być blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 tego kaloryfera mam nadzieję, że nie będzie, bo wygląda tam fatalnie. nie do końca wiem o jaki podział tej zabudowy chodzi. ale nawet jak jakiś będzie możesz mieć łączone fronty - tak jak robi sie np w kuchni w szafkach pod zlewem gdzie są duże szuflady na sortowniki, ale wizualnie lepiej wyglądają podwójne drzwiczki lub mniejsze szuflady. łazienka bardzo fajnie lekko wygląda. Podłogę już masz upatrzoną? t szlafrok na pewno bedzie lezal na podlodze a nie wisial ale takie pordolki to juz pikus... podzial szafki pod zlewem mi sie bardzo podoba.. niby dlaczego maja byc szuflady badz drzwiczki na 2 podzielone? chodzi o szafki z wizualizacji nad geberitami z WC i bidetu a podłoga już dawno upatrzona, płytki orly http://pliki.dekordia.pl/plytki_-REALONDA/-ORLY-PLYTKA-PODLOGOWA-44X44---10152330.jpg Kaloryfer planuję coś w taki deseń, z wieszaczkami http://www.salamander.entro.pl/images/gal_01/686.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Justynko czego to ja nie mówiłam mojej projektantce,nauczyłam się być DKJ Dział Kontroli Jakości coś ten mój elektryk to w życiu nie skończy tej elektryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 jak dla mnie kolo wc potrzebny jest kosz na śmieci, którego też potrzebuje przy umywalce/lustrze - więc te sprzęty powinny być blisko od 7 lat nie mam kosza na smieci w lazience... i zyje ale fakt... do domku to mysle o nim juz tak na serio serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 09.06.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 coś ten mój elektryk to w życiu nie skończy tej elektryki Skończy choć ponoć prawdziwego faceta poznaje się po tym jak kończy ponoć... Mnie śnią się płytki,nawet prorocze mam te sny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 A czemu ja widzę tylko teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.06.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 płytki boskie :jawdrop: zerknełam jeszcze raz ten podzial nad kiblekiem i go nie kumam :D kompletnie nie wiem co autor miał na myśli Koniecznie trzeba to jakoś wyprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 A czemu ja widzę tylko teksty bo zdjecia na poprzedniej stronie albo przegladarka nie taka? bo u mnie dziala wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 09.06.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 jak dla mnie kolo wc potrzebny jest kosz na śmieci, którego też potrzebuje przy umywalce/lustrze - więc te sprzęty powinny być blisko Pomiędzy miską i bidetem ładnie kosz się schowa. Mam jeden z wacikami latam do niego,bo koło wc stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts