Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A wszystko zaczęło się od kuchni :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tylko zastanawiam się nad tym kaloryferem, bo ta moja projektantka mało chyba precyzyjna i ciągle jej brakuje centymetrów ;) tak na "oko" :p raczej kaloryfer i wieszaki na ręczniki nie zmieszczą się pod oknem, na projekcie pisze że okno ma 120 cm długości ale na zdjęciu wydaje się mniejsze...

tego kaloryfera mam nadzieję, że nie będzie, bo wygląda tam fatalnie.

nie do końca wiem o jaki podział tej zabudowy chodzi. ale nawet jak jakiś będzie możesz mieć łączone fronty - tak jak robi sie np w kuchni w szafkach pod zlewem gdzie są duże szuflady na sortowniki, ale wizualnie lepiej wyglądają podwójne drzwiczki lub mniejsze szuflady.

łazienka bardzo fajnie lekko wygląda. Podłogę już masz upatrzoną? t

Łazienka super lekko :yes:

Podział chyba chodzi Ci o ten nad WC i bidetem od zabudowy geberitu zrobisz jak będziesz chciała to drobnostka ale chyba drzwiczki z podziałem na 2 bo tam wąsko to po co jeszcze dzielić.

Nie widzę doprowadzenia do kaloryfera na ścianie?

Córka przejęła mi komórkę jak oglądałam twój dom i mówi 'jako fajny, taki chce' ;) ona ostatnio wybrana jest i nic jej się nie podoba to można uznać że dom prezentuje się wybitnie :)

Łazienka Bardzo lekka i przyjemna. Będzie w końcu wanna wolnostojąca?

Niech forum nie umiera tuż przed tym jak ja na poważnie wykończeniowe zacznę :(

Edytowane przez AnikoPL

Madziu, dzięęęęęękiiiii :D

Aniu, ale nasz instalator powiedział ze bliżej wejścia powinien być WC więc...?

Beatka, jesteś nieoceniona, bardzo słuszna uwaga a mówiłam projektantce.... :(

Aniko, czuję się doceniona, dziękuję :) będzie wolnostojąca, przeglądam te zabudowane i nijak mi się taka zabudowa nie podoba, choć starałam się ze względów praktycznych takie polubić

tego kaloryfera mam nadzieję, że nie będzie, bo wygląda tam fatalnie.

nie do końca wiem o jaki podział tej zabudowy chodzi. ale nawet jak jakiś będzie możesz mieć łączone fronty - tak jak robi sie np w kuchni w szafkach pod zlewem gdzie są duże szuflady na sortowniki, ale wizualnie lepiej wyglądają podwójne drzwiczki lub mniejsze szuflady.

łazienka bardzo fajnie lekko wygląda. Podłogę już masz upatrzoną? t

szlafrok na pewno bedzie lezal na podlodze a nie wisial ;)

ale takie pordolki to juz pikus...

podzial szafki pod zlewem mi sie bardzo podoba.. niby dlaczego maja byc szuflady badz drzwiczki na 2 podzielone?

chodzi o szafki z wizualizacji nad geberitami z WC i bidetu

a podłoga już dawno upatrzona, płytki orly

http://pliki.dekordia.pl/plytki_-REALONDA/-ORLY-PLYTKA-PODLOGOWA-44X44---10152330.jpg

Kaloryfer planuję coś w taki deseń, z wieszaczkami

http://www.salamander.entro.pl/images/gal_01/686.jpg