Mmelisa 09.06.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 płytki boskie :jawdrop: zerknełam jeszcze raz ten podzial nad kiblekiem i go nie kumam :D kompletnie nie wiem co autor miał na myśli Koniecznie trzeba to jakoś wyprostować moze autorka byla po jendym glebszym i sie te kreski nie tak ulozyly :D a wystarczy je tylko ciut przesunac i bedzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Emi, właśnie na to liczyłam że coś wykombinujemy z tymi szafeczkami Beatko, wierzę że niektóre sny się spełniają Pestko, nie wiem czemu nic nie widzisz Melisko, ja bez kosza nie wyobrażam sobie łazienki ale może że my 2 baby w domu u Ciebie póki co tylko jedna dorosła ale już niedługo, czas tak szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 bo zdjecia na poprzedniej stronie albo przegladarka nie taka? bo u mnie dziala wszystko Firefoxik działa jak złoto To forum się zapchało. Już są, a raczej wczołgiwują się na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 A co z brudnymi ciuchami? Gdzie one? Jus, wybacz, ale lampy, wszystkie jak leci, są do niczego. Mam nadzieję, że to tylko pani projektantka tak pojechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Emi płytki boskie ale ta biała część jest "wybitnie biała" i matowa, żadna do niej biała baza mi się nie podobała a coś muszę dać na ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.06.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 u mojej teściowej nie było kosza w łazience, czasem miałam problem do kosza w kuchni też średnio mi było wyrzucać, wiec latałam na podwórko do kubła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 A co z brudnymi ciuchami? Gdzie one? Jus, wybacz, ale lampy, wszystkie jak leci, są do niczego. Mam nadzieję, że to tylko pani projektantka tak pojechała. jesteśmy przyzwyczajeni ze brudne ciuchy z łazienki każdy zanosi do pralni, tak też będzie w nowym domu a ta czarna lampa " drucikowa" nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Aniu, ale nasz instalator powiedział ze bliżej wejścia powinien być WC więc...? Więc instalator się nie zna Uzasadnił to jakoś? Chodzi głównie o względy estetyczne, ale i praktyczne. No takie są zasady i już. Pisałam Ci o nich wcześniej, gdy była mowa o wannie. Podkreślałam, żeby przy wannie był bidet, a nie wc. Przy takim ustawieniu, o jakim mówię, naturalnie układa się rozmieszczenie przyborów do mycia, wycierania, papieru itd. A tak to kombinowanie będzie i niezbyt wygodnie Bardzo ładnie z tą wanną wolnostojącą i szybą. Płytki biało-czarne są śliczne. Podaj rzeczywistą szerokość zabudowy szafkowej, to ją rozpracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.06.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 a musisz coś dawać na ściany??? może farbę ceramiczna daj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.06.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 ciuchy mogą trafiać do szuflady jakieś czy szafeczki. nie muszą być w koszu na widoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 09.06.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Drucikowa mi się podoba, Do drabinki planujesz grzałkę elektryczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.06.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Więc instalator się nie zna Uzasadnił to jakoś? Chodzi głównie o względy estetyczne, ale i praktyczne. No takie są zasady i już. Pisałam Ci o nich wcześniej, gdy była mowa o wannie. Podkreślałam, żeby przy wannie był bidet, a nie wc. Przy takim ustawieniu, o jakim mówię, naturalnie układa się rozmieszczenie przyborów do mycia, wycierania, papieru itd. A tak to kombinowanie będzie i niezbyt wygodnie Bardzo ładnie z tą wanną wolnostojącą i szybą. Płytki biało-czarne są śliczne. Podaj rzeczywistą szerokość zabudowy szafkowej, to ją rozpracujemy ale w sumie używa się innego mydła innego, ręcznika. może nie będzie tak źle? wykorzysta się szafeczkę w zabudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Emila, pewnie, że tak, w końcu dozownik z mydłem może stać na podłodze, a papier toaletowy na umywalce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Aniu, instalator nie wyjaśnił ale ja tez nie pytałam, uwierzyłam na słowo...mam tylko taki plik z wymiarami, http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka/lazienka_wymiary.pngi pamiętacie, jedna z pierwszych wersji łazienki ale inny podział tej, chyba do tego chcę wrócićhttp://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka/wszystkie/wersja%201.jpg Kaloryfer musi mieć podłączenie elektryczne Beatko Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.06.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Emila, pewnie, że tak, w końcu dozownik z mydłem może stać na podłodze, a papier toaletowy na umywalce u mnie bedzie na to specjalny stoliczek papier toaletowy można powiesić na boku szafki pod umywalką. a dozownik z mydłem koło umywalki to nie za dobry pomysł. będzie sie cały czas mylić z tym do mycia rąk. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Emila, pewnie, że tak, w końcu dozownik z mydłem może stać na podłodze, a papier toaletowy na umywalce Aniu, a może dozownik taki przymocowany do ściany po prawej stronie i tam też wieszak na ręczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Justynka, dozownik postawisz po prostu na bidecie A ręczniczki zwiniesz w ruloniki i umieścisz w ładnym płóciennym koszyczku na podłodze między bidetem i ścianą. Albo między wc i bidetem przymocujesz do ściany, blisko podłogi, taki pionowy uchwyt na papier, coś ja ja mam w małej łazience. Może na nim być papier lub rolka ręcznika papierowego Wymiary zabudowy się nie załączyły Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.06.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Justynko, podobają mi się kafle, które wybraliście. Myślę,że wybór wanny wolnostojącej i rezygnacja ze ścianki to równie dobre pomysły:)co do lampy, to jedynie ona mi zgrzyta, ale jest to taki drobiazg... spokojnie wybierzecie jak już łazienka będzie w fazie realizacji:) co do wc i bidetu, to u mnie jest wc bliżej wanny a bidet przy drzwiach i bardzo wygodnie się korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.06.2015 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Emi płytki boskie ale ta biała część jest "wybitnie biała" i matowa, żadna do niej biała baza mi się nie podobała a coś muszę dać na ściany Ja również szukałam bielutkiej płytki do moich geotiles flow i znalazłam w sklepie stacjonarnym płytki Kerateam. Płytka jest bielusieńka i matowa, ale i tak musiałabyś porównać do tej, którą już wybrałaś. W necie mało tych płytek http://terrano.pl/pl/p/KERATEAM-WEISS-MATT-DAS11-PLYTKA-SCIENNA-20X50-GAT.-I/675. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 jesteśmy przyzwyczajeni ze brudne ciuchy z łazienki każdy zanosi do pralni, tak też będzie w nowym domu a ta czarna lampa " drucikowa" nie pasuje? Drucikowa mi się podoba Masz wzór kafelków bardzo mocny i ta lampa drucikowa, delikatnie mówiąc ;( , konkuruje z nimi bardzo nieładnie. Powinnaś mieć lampy dające światło, które nie będą tworzyły wzorów na ścianach. W żadnym wypadku nie wybijające się na pierwszy plan. Pomijam fakt, że ten „koszyk” w łazience kojarzy mi się z siatką na ziemniaki, którą ktoś wytargał z piwnicy i przez pomyłkę powiesił w pięknej, czystej łazience. Aniu, a może dozownik taki przymocowany do ściany po prawej stronie i tam też wieszak na ręczniki? Poustawiaj sobie jakieś pudła, czy skrzynie w łazience. Siądź jak na sedesie i to samo zrób z „bidetem”. Pookręcaj się w różne strony i popróbuj, gdzie Ci pasuje sięgać po ręczniki, papier i mydło. Pan od instalacji wod-kan się nie popisał jeśli chodzi o ustawienie sedesu. Nigdy nie sluchaj pod tym względem fachowców. Oni nie wiedzą jak lepiej. Oni wiedzą jak im wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts