Mmelisa 16.06.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 No nie wiem, nie wiem Wykazałam się ogromnym heroizmem i i już mogę zaprosić pod adres w sygnaturce Na razie są orzeszki, winko będzie wieczorem do obiadu winko jak najbardziej sie nalezy lubie wytrawne, ale moge isc na kompromis i wypic polwytrawne czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Mmeliska, jakoś się pogodzimy, bo ja wolę białe Zaczniemy od białego, skończymy na czerwonym. Taka zasada, coby potem na ból głowy nie narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 bialym tez nie pogardze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.06.2015 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 u Tomkowej jest tak pięknie!!!!!!!!!!!! wina nie potrzeba aby sie zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Justys, ale to winko to jest z okazji zalozenia watku ps. co tam u Was? jak sie posuwaja prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Juskra, ależ Ty jesteś miła Winko już schłodzone!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Juskra, ależ Ty jesteś miła Winko już schłodzone!! O mila moja... lalalalalala pamietacie ta piosenke? Kurde mialam kupic fajny ochladzacz (jak to sie na to mowi?) do wina, ale nie bylo czarnego koloru na necie..w sam raz by sie przydal jutro kupie stacjonarnie ale mam fajny pojemnik na kostki lodu, wiec gdyby cos, kiedys to wiecie...na mocniejsze %, kostki bedziemy mialy gdzie trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Justys, ale to winko to jest z okazji zalozenia watku ps. co tam u Was? jak sie posuwaja prace? Oj Mmeliska, u mnie zawsze jest dobra okazja do winka No właśnie, Justynka, co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.06.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Tomkowa nie miła, tylko patrzeć potrafię skorzystamy kiedyś ani się nie spodziewasz, w końcu chyba nie mamy tak daleko do siebie Madziu, u nas cisza... nic się nie dzieje, ja dalej tupię nóżkami a mój mąż ma czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Tomkowa nie miła, tylko patrzeć potrafię skorzystamy kiedyś ani się nie spodziewasz, w końcu chyba nie mamy tak daleko do siebie Justynka, pokrewne dusze zawsze mają do siebie blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Tomkowa nie miła, tylko patrzeć potrafię skorzystamy kiedyś ani się nie spodziewasz, w końcu chyba nie mamy tak daleko do siebie no ba! samolotem to w trymiga Madziu, u nas cisza... nic się nie dzieje, ja dalej tupię nóżkami a mój mąż ma czas.... 1. to tak jak u nas 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Jus, przyszłam od Tomkowej, a tu puchy. Pokazuj te lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 I ja jestem A u siebie Pestkę zagaduję, a tu obie u Ciebie luster wyglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 wrzucam, wrzucam zagadałam sie trochę z koleżanką http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/sypialnia/1.jpg http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/sypialnia/2.jpg http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/sypialnia/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Lustro mamy zrobić same, to znaczy ramę Lustro zamówimy u szklarza a ramę z mozaiki płytkowej stoliki i krzesło mają być te ze wsi tylko je ładnie odnowić trzeba a łóżko i toaletka z mojej aktualnej sypialni. W toaletce trzeba tylko blat wymienić na biały .To będzie tania sypialnia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 (edytowane) No Justynka, prawie jak u Carringtonów Pomysł z lustrem (wykonanie) niezły, ale ja bym je zrobiła tylko tam, gdzie stoi toaletka. Też takie wysokie i do samej podłogi. Obok fotel z lampą podłogową. No i te lampy nad łóżkiem Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 (edytowane) lampami się nie martwię, słonko taki super wątek stworzyła, na pewno pomoże Właśnie pierwszą wersję zrobiła z taką wersją lustra jak mówisz a potem dała to duże nie wiem waham się. Sypialnia jest dosyć mała, lustro dobrze by jej zrobiło. pokój ma 15m Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Oj, lampy to bolączka pani Projektantki. nie czuje tego tematu Lustro, jak mówi Tomkowa – jako tło dla toaletki. A może okrągłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Tak duże lustro np łazienki doda szczypty pikanterii :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 lampami się nie martwię, słonko taki super wątek stworzyła, na pewno pomoże Właśnie pierwszą wersję zrobiła z taką wersją lustra jak mówisz a potem dała to duże nie wiem waham się. Sypialnia jest dosyć mała, lustro dobrze by jej zrobiło. pokój ma 15m Jednak będę się trzymać swojego: lustro wyłącznie tam, gdzie toaletka Lustro w sypialni nie jest do optycznego powiększania pomieszczenia To jest pokój, w którym się śpi i odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts