Bejaro 20.06.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ja jestem na tak:yes::yes:Lusro duże jest takie nieoczywiste fajne jak typowo tylko przy toaletce,krzesło plus fotel dla mnie za dużo przy tym metrażu. A rama taka rozciągnięta na całą ścianę super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Jednak będę się trzymać swojego: lustro wyłącznie tam, gdzie toaletka Lustro w sypialni nie jest do optycznego powiększania pomieszczenia To jest pokój, w którym się śpi i odpoczywa oj nie tylko Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ja jestem na tak:yes::yes:Lusro duże jest takie nieoczywiste fajne jak typowo tylko przy toaletce,krzesło plus fotel dla mnie za dużo przy tym metrażu. A rama taka rozciągnięta na całą ścianę super... skłaniam się ku temu rozwiązaniu Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 oj nie tylko Aniu No tak, można się jeszcze w lustrze przeglądać Wieczorem taka ładna, gorzej rano To w sumie cenne móc zawsze wiedzieć jak się wygląda po wstaniu z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.06.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 oj nie tylko Aniu No właśnie....... Ta toaletka z maszyny nie będzie chyba szeroka wąskie to lustro by wyszło,reszta sciany pusta szkoda takiej powierzchni,jak ma stać z boku ta toaletka jak na wizce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 No tak, można się jeszcze w lustrze przeglądać Wieczorem taka ładna, gorzej rano To w sumie cenne móc zawsze wiedzieć jak się wygląda po wstaniu z łóżka oj tam, oj tam przynajmniej się szybko obudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 No właśnie....... Ta toaletka z maszyny nie będzie chyba szeroka wąskie to lustro by wyszło,reszta sciany pusta szkoda takiej powierzchni,jak ma stać z boku ta toaletka jak na wizce. blat na toaletce ma 60 cm szerokości i 40 głębokości, ten nowy nie wiem, podobno są takie "gotowce" z szufladami w Ikei. Szufladki by się przydały, bo zawsze mam na tym blacie mega bałagan, wszystkie kosmetyki na na niej leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Justyś, ja też mam toaletkę z lustrami naprzeciwko łóżka Rano po prostu udaję, że nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Wiem Ania, pamiętam Twoją sypialnię z wątku Marty. Ale jesteś tak śliczną dziewczyną że naprawdę nie musisz Powiem szczerze, podoba mi się to lustro i jego wielkość. Daje mu ogromnego pazura, bo druga strona jest grzeczna aż do bólu, poprawna. To lustro to odpowiednik mojej czarnej ściany w kuchni łazienka wyszła politycznie poprawna wiec mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.06.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Politycznie poprawna,no kandydatka na premiera normalnie nam się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 No to rób tę ścianę w lustrze, niegrzeczna Dziewczynko!! Będzie super, jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Beatko, politykiem to mógłby być mój mąż, nie dość że uwielbia publikę to kłamie jak z nut Ach Aniu, to chciałam usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.06.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Beatko, politykiem to mógłby być mój mąż, nie dość że uwielbia publikę to kłamie jak z nut Ach Aniu, to chciałam usłyszeć No ale teraz trend na kobiety pasuje są już chyba 3..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.06.2015 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 No ale teraz trend na kobiety pasuje są już chyba 3..... jesteśmy lepsze od mężczyzn, wiem to od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 A masz coś odpowiedniego, jakiś ciuszek nocny, do tego lustra taki mały szok dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 dobry pomysł Kasiu, kupię coś ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 21.06.2015 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/sypialnia/1.jpg pięknie!!! dobrze jednak wymierz pomieszczenie, bo na projektach projektantów często proporcje nie zgadzają się z rzeczywistością.... źle będzie wyglądało jeśli nie będzie odpowiedniej przerwy między łóżkiem a ścianą.... tam musi być co najmniej 1,5 m (moim skromnym laickim zdaniem) witałam się? hejka przyszłam od Tomkowej Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Cześć Cati:) Chyba jeszcze do mnie nie zaglądałaś dzięki Dobrze że zwracasz mi na takie rzeczy uwagę, moja projektantka jest dobrą dziewczyną ale ma małe doświadczenie i często umykają jej takie rzeczy. Całe szczęście że mam Was Zaraz posprawdzam na projekcie te wymiary edit: sprawdziłam wymiary, szerokość pokoju wynosi 347 cm, łóżko zmierzone i ma 190 długości więc będzie na "styk" Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.06.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Sypialnia z lustrem mi się podoba bardzo tylko ta rama mnie nie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Ja nie jestem zbyt ukierunkowana na nowoczesność w domu, ale to co zaproponowała projektantka z ramą lustra jest bardzo ciekawe. Kojarzy mi się od razu z latami 20., 30. ubiegłego wieku. Tylko jak to wyjdzie w „praniu”. Widziałabym małe płyteczki 10x10, albo mniejsze nawet. Fajne byłyby trójwymiarowe jak stożek, albo przynajmniej o takiej skośnie profilowanej krawędzi jak mają płytki metro. Najlepsze byłyby srebrne, żeby trochę odbijały kolor tkanin i ścian. Lustro takie wielkie podoba mi się bardzo, nawet mogłoby być poszerzone w stronę okna, żeby toaletka była cała na tle lustra. Najchętniej przesynęłabym toaletkę trochę ku środkowi lustra, ale miejsce, w którym w tej chwili stoi jest idealne jeśli chodzi o komunikację w sypialni. Brakuje lampy przy toaletce – tu trzeba bardzo starannie dobrać. Oczywiście ja bym powiesiła z sufitu Edytowane 21 Czerwca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts